Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.11

BETANO

Lille și Fenerbahce dispută astăzi, de la ora 21:30, prima manșă a dublei din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Lille este un model în fotbalul european. Deși își vând constant cei mai buni fotbaliști, peste 400 de milioane de euro din transferuri în ultimii 5 ani, francezii continuă să aibă rezultate. Sezonul trecut s-au clasat pe locul 4 în Ligue 1. Din această vară au și un antrenor nou, pe experimentatul Bruno Genesio. Lille a dat o lovitură financiară și în acest mecato. L-a vândut pe fundașul central Leny Yoro la Manchester United pentru 62 de milioane de euro. 

Fenerbahce a investit enorm în ultimii ani, dar anul trecut a fost nevoită să se mulțumească cu locul secund în Turcia, în spatele rivalei Galatasaray. Într-o mutare disperată, conducerea l-a adus antrenor pe Jose Mourinho. Tot acum a fost oficializat cel mai scump transfer din istoria clubului, Youssef En-Nesyri, aproape 20 de milioane de euro. Totul pentru a șterge o statistică groaznică! Fenerbahce n-a mai jucat în grupele Champions League din sezonul 2008/2009. În turul 2 preliminar din Liga Campionilor, turcii au trecut cu o dublă victorie de Lugano, scor 4-3 și 2-1. 

cota2.ro

• în ultimele 4 meciuri, inclusiv amicale, Fenerbahce a marcat 15 goluri

• Edin Dzeko, veteranul din atacul lui Fenerbahce, traversează forma carierei. A jucat în toate cele 7 meciuri de la venirea lui Mourinho și a marcat 9 goluri!

• Lille n-a disputat niciun meci oficial în acest sezon. A primit gol în 5 dintre cele 6 amicale

• meciul Lille - Fenerbahce îl va avea la centru pe românul Istvan Kovacs

• câștigătoarea dublei Lille/Fenerbahce va juca în play-off-ul Ligii Campionilor cu învingătoarea dintre Slavia Praga și Royale Union SG. 

Pe Betano, cota pentru ambele marchează sau peste 2.5 goluri în Lille - Fenerbahce este @1.60. 

-------------------------

Malmo și PAOK Salonic se înfruntă astăzi, de la ora 20:00, în prima manșă din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Malmo, cea mai titrată formație din istoria Suediei, a cucerit sezonul trecut titlul cu numărul 23. Formația pregătită de Henrik Rydstrom s-a făcut de râs la ultima tentativă de a ajunge în grupele Ligii. În sezonul 2022/2023 era eliminată în turul 2 preliminar de Zalgiris, din Lituania, scor 0-3 la general. Ultimele perioade de mercato au adus o schimbare evidentă de strategie, jucători cu mai multă experiență. În turul precedent, Malmo a trecut de Klaksvik, 6-4 la general. În deplasarea din Insulele Feroe, suedezii au suferit un eșec umilitor, scor 2-3.

Răzvan Lucescu a scris o nouă pagină de istorie la PAOK. A câștigat al 4-lea titlu din istoria formației din Salonic, într-un sezon care a fost mai disputat ca niciodată. Le-a luat fața lui AEK, Olympiakos și Panathianikos. Antrenorul român a pornit într-o nouă misiune complicată, calificarea în grupele Ligii Campionilor. PAOK n-a evoluat niciodată în această fază a competiției. Lotul actual, cotat la aproape 100 de milioane de euro, dă speranțe. În turul preliminar precedent, PAOK a trecut cu două victorii de Borac Banja Luka, din Bosnia, scor 3-2 și 1-0. 

• 4 dintre cele 5 amicale disputate de PAOK în această vară au fost GG

• Malmo e în plin campionat. E lider după primele 17 meciuri, cu 3 puncte avans față de Djurgarden. A marcat 44 de goluri 

• Malmo a pierdut ultimele două meciuri jucate. 2-3 cu Klaksvik în Liga Campionilor și 0-1 cu Sirius în campionat

• câștigătoarea dublei Malmo/PAOK va juca în play-off-ul Ligii Campionilor împotriva învingătoarei dintre Sparta Praga și FCSB.

Pe Betano, cota pentru peste 0.5 goluri marcate de PAOK este @1.32. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Lille vs Fenerbahce
Pronostic:
GG sau peste 2.5 goluri
Cota
1.60
Malmo vs PAOK
Pronostic:
PAOK marchează
Cota
1.32
Cota finala: 2.11
Profit: 7.77
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro