Ponturi Pariuri Tenis Mariano Navone vs Taylor Fritz

BETANO

Continuăm pronosticurile de la Montreal cu un meci care mi-a atras atenția în mod deosebit si pe care îl joc cu încredere mare. Vedeți mai jos avancronica meciului Navone vs Fritz.

Mariano Navone este un sportiv argentinian de 23 ani, momentan pe locul 36 ATP. El este unul dintre cei mai constanti jucători din acest an, reușind un salt incredibil de peste 70 de poziții. Problema lui Navone este însă faptul că joacă exclusiv pe zgură, pe celelalte suprafete fiind cel mult modest. Aici vine după o eliminare destul de dureroasa la olimpiadă în fata lui Musetti, meci în care a jucat foarte bine. Totuși în 2024 are finală la București, finală la Rio, semifinale la Marrakech, finală la Buenos Aires și titlu la Cagliari Challenger unde l-a învins pe Musetti.

cota2.ro

Taylor Fritz este un jucător american de 26 ani clasat pe locul 13 ATP. Deși este de mult timp în circuit, în ultimii 2 ani el a progresat enorm, a intrat în top 10 și putem spune despre el ca este un jucător de top. În ultimii ani a câștigat 7 trofee importante, Indian Wells, Eastbourne, Tokyo, Atlanta și Delray Beach x2 si a jucat la Turneul Campionilor. Taylor preferă hardul, servește foarte bine și are victorii cu toți jucătorii de top din circuit. In 2024 a jucat puțin, la Australian Open a ajuns până în sferturi unde a pierdut greu cu Djokovic, si-a păstrat titlul la Delray Beach, are titlu la Eastbourne, la Munchen a pierdut în finala cu Struff, iar la Madrid, pe zgură, in semifinale cu Rublev.

Îl vad mare favorit pe Fritz în acest meci și chiar la fazele finale aici la Montreal. El este unul dintre cei mai buni jucători la serviciu din circuit și cedează foarte greu break-uri, astfel că aici nu cred ca poate avea probleme. Navone nu exista pe alta suprafață decât zgură, nu are capacitatea de a returna trasoarele americanului și nici nu are un serviciu atât de eficient pentru a câștiga game-uri ușoare. Merg cu încredere pe o victorie ușoară a lui Fritz.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Mariano Navone vs Taylor Fritz
Pronostic:
Sub 19.5 game-uri
Cota
2.02
Cota finala: 2.02
Profit: 9.18
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro