Ponturi Pariuri Tenis Sebastian Korda vs Taylor Fritz

UNIBET

Am analizat foarte bine pana acum partidele de la Montreal, iar astăzi urmărim un nou win la duelul 100 % american dintre Taylor Fritz și Sebastian Korda. Vedeți în cele ce urmează avancronica meciului și pronosticul propus.

Sebastian Korda este un jucător american de 24 ani , aflat pe locul 18 ATP. El ar fi putut fi mult mai sus, multi vazandu-l de nivelul colegilor de generație Alcaraz si Sinner, insa accidentările repetate din ultimii 2 ani i-au stopat mult ascensiunea. La 1.96 m el este unul dintre cei mai buni jucatori la serviciu din circuit, pe hard si iarba reușind sa își creeze un avantaj important încă de la prima minge. Korda este genul de jucător care intr-o zi bună poate bate pe absolut oricine, insa mulți îl acuza ca întra deseori neconcentrat, un sportiv gen Bublik ori Mouter. Anul acesta a jucat puțin insa are totuși finală la Hertogenbosch, semifinala la Londra și recent titlu la Washington. În primul tur a profitat de abandonul lui Pospisil.

cota2.ro

Taylor Fritz este un jucător american de 26 ani clasat pe locul 13 ATP. Deși este de mult timp în circuit, în ultimii 2 ani el a progresat enorm, a intrat în top 10 și putem spune despre el ca este un jucător de top. În ultimii ani a câștigat 7 trofee importante, Indian Wells, Eastbourne, Tokyo, Atlanta și Delray Beach x2 si a jucat la Turneul Campionilor. Taylor preferă hardul, servește foarte bine și are victorii cu toți jucătorii de top din circuit. In 2024 a jucat puțin, la Australian Open a ajuns până în sferturi unde a pierdut greu cu Djokovic, si-a păstrat titlul la Delray Beach, are titlu la Eastbourne, la Munchen a pierdut în finala cu Struff, iar la Madrid, pe zgură, in semifinale cu Rublev. A trecut în primul de Navone.

Korda a jucat foarte mult în ultima perioadă, are 6 meciuri în 8 zile și nu ii place neapărat hardul lent de la Montreal. El a pierdut ambele meciuri disputate contra lui Fritz, nu a luat niciun set, iar astăzi îl vad favorit cert pe Taylor. Cota oferita pentru o victorie acestuia în minim de seturi mi se pare un valuebet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Sebastian Korda vs Taylor Fritz
Pronostic:
Fritz 2-0
Cota
2.72
Cota finala: 2.72
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro