Ponturi Pariuri Fotbal FC Groningen vs NAC Breda

Superbet

FC GRONINGEN - NAC BREDA

In aceasta seara, de la ora 21:00, pe Hitachi Capital Mobility Stadion (Euroborg), Groningen primeste vizita celor de la NAC Breda, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 1, din Eredivisie. Partida va fi condusa de Marc Nagtegaal, un central in varsta de 31 de ani, cu doar 44 de jocuri arbitrate la nivelul primei ligi si cu o medie de doar 2.5 cartonase acordate per meci.

FC GRONINGEN: Stiri, statistici, analiza si informatii

Formatia lui Dick Lukkien a promovat in Eredivisie dupa ce s-a clasat pe pozitia secunda in editia precedenta din Eerste Divisie, gratie unui golaveraj mai bun decat al celor de la Roda, echipa care a acumulat acelasi numar de puncte dupa 38 de runde.

cota2.ro

”Trots van het Noorden” au aratat foarte bine in liga secunda, remarcandu-se prin media mare de goluri marcate per meci (1.9), prin cea mai buna defensiva din campionat (30 goluri primite) si prin numarul mare de meciuri fara gol primit (17/38).

Deasemenea, ”alb-verzii” s-au remarcat si la multe capitole ofensive, precum media uriasa de ocazii de gol per meci (16.3), media de suturi cadrate per meci (5.6), numarul impresionant de ocazii mari de gol (78) si cea mai buna medie de cornere per meci din campionat (6.9).

Groningen a fost o echipa solida pe propriul teren in editia precedenta, inregistrand 12 victorii, 5 remize si doar doua esecuri in cele 19 confruntari. Mai mult decat atat, au marcat numai putin de 38 de goluri si au incasat doar 14.

Tehnicianul de 52 ani al lui Groningen va miza pe clasicul 4-4-2 din editia precedenta, cu golgeterii Thom van Bergen si Romano Postema in linia ofensiva, cei doi reusind sa puncteze de 27 de ori in liga secunda.

NAC BREDA: Stiri, statistici, analiza si informatii

”Galben-negrii” au reusit o performanta remarcabila in editia precedenta, bifand promovarea in Eredivisie, dupa ce au incheiat pe pozitia a 8-a in Eerste Divisie, ultima care asigura prezenta in Play-Off.

In acest Play-Off de promovare, NAC Breda le-a spulberat pe Roda (8-1 la general) si FC Emmen (4-1 la general), iar in finala cu Excelsior, formatie clasata pe locul 16 in Eredivisie, a reusit sa se impuna cu 7-6 la general, dupa ce au castigat mansa tur de pe teren propriu cu 6-2.

NAC Breda a fost o echipa modesta in editia precedenta, iesind in evidenta doar prin procentajul decent al posesiei per meci (53%), prin acuratetea mingilor lungi per meci (38.5) si prin numarul atingerilor balonului in careul advers (876).

”Parel van het Zuiden” au obtinut 27 de puncte in cele 19 deplasari din sezonul precedent, punctand de 34 de ori si incasand numai putin de 29 de goluri.

Tehnicianul belgian al celor de la NAC Breda, Car Hoefkens, nu a avut parte de transferuri importante, majoritatea nou-venitilor fiind liberi de contract. Diseara va miza, cel mai probabil, pe un 4-2-3-1, cu islandezul Omarsson in ofensiva, sustinut de Janosek, Omgba si Kuipjers, mijlocasi ofensivi care au marcat numai putin de 28 de goluri in editia precedenta.

Istoricul meciurilor directe dintre FC Groningen si NAC Breda

Cele doua formatii s-au intalnit in campionatul predecent de doua ori. In tur, pe ”Rat Verlegh Stadion”, s-a impus NAC Breda cu scorul de 3-2, dupa un joc in care portarii s-au facut remarcati cu cate 4 parade, iar in retur, pe arena din Groningen, am avut parte de un rezultat de egalitate, 1-1.

Echipe probabile: FC Groningen - NAC Breda

FC Groningen (4-4-2): Jurjus - Bacuna, Rente, Blokzijl, Peerman - Schreuders, Duarte, Hove, Valente - Postema, Bergen

NAC Breda (4-2-3-1): Bielica - Lucassen, Valerius, Bergh, Kemper - Jensen, Staring - Kuipjers, Omgba, Janosek - Omarsson

Concluzie & Pronostic

Pariul meu se indreapta catre tanarul mijlocas norvegian al celor de la Groningen, Johan Hove, jucator care si-a facut junioratul la Sogndal si care pe 8 mai 2016 si-a facut debutul in echipa de seniori, intr-o deplasare contra celor de la FK Aalesunds, castigata de formatia sa cu 4-1. Pe 14 august 2018 a facut pasul la Stromgodset, echipa pentru care a marcat de 29 de ori in 121 de meciuri, iar in luna ianuarie a anului precedent s-a transferat la Groningen, echipa aflata in acea perioada pe prima scena a fotbalului din Olanda.

Johan Hove a fost titular in 32 din cele 34 de meciuri jucate in editia precedenta, reusind sa puncteze de 5 ori si sa ofere numai putin de 6 pase decisive. Norvegianul a inregistrat numai putin de 65 de suturi in campionatul precedent, insa doar 17 au prins cadrul portii. Hove a iesit in evidenta in meciul cu NAC Breda de pe ”Euroborg”, marcand singurul gol al celor de la Groningen acea remiza si avand un alt sut cadrat, prins insa de Tein Troost, goalkeeperul oaspetilor. 

Ma astept la un joc in care Groningen sa aiba initiativa, deoarece a demonstrat in sezonul precedent ca pe propriul teren este o nuca tare, cel putin pentru formatiile care nu au ca obiectiv clasarea in Top 8. Ma astept ca Hove sa isi creeze cel putin 2-3 sau de ce nu chiar 4 ocazii de gol in aceasta partida, deoarece cauta des suturile de la distanta, lucru la care Groningen sigur o sa apeleze, avand in vedere faptul ca NAC Breda o sa se apere aglomerat in multe momente, fiind multumita chiar si cu o remiza. 

Pontul meu pentru meciul FC Groningen - NAC Breda este ”Johan Hove 1+ suturi pe poarta”, la o cota de 2.30, disponibila pe Superbet.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FC Groningen vs NAC Breda
Pronostic:
Johan Hove 1+ suturi pe poarta
Cota
2.30
Cota finala: 2.30
Profit: 13.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro