Ponturi Pariuri Tenis Thanasi Kokkinakis vs Hubert Hurkacz

Superbet

Sperăm ca ploaia să ne lase să vedem tenis la Montreal, iar eu mai vin cu un pronostic de aici, pentru meciul dintre Hubert Hurkacz și Thanasi Kokkinakis. Vedeți în cele ce urmează avancronica meciului și pronosticul propus de mine.

Thanasi Kokkinakis este un jucător australian de 28 de ani, momentan pe locul 81 ATP. El este un jucător puternic care își axează întregul joc pe serviciu, principala sa armă în special pe suprafețele rapide. Servește mulți ași, însă face foarte multe greșeli neforțate, fiind un jucător cu un joc extrem de dezordonat. Kokki este un sportiv extrem de talentat, care intr-o zi bună poate pune probleme oricui, însă poate de asemenea sa piardă cu oricine. Tocmai aceasta inconstantă îl tine atât de departe în clasament, fiind la pragul topului 100. Anul acesta are un titlu Challenger la Sarasota, însă și destule înfrângeri clare. Deși s a confruntat cu ceva probleme medicale in ultima perioadă, fiind nevoit să se retragă de la Londra și Washington, aici a jucat bine și are deja 3 victorii, în calificări cu Carballes Baena și Bautista Agut, iar în turul 1 cu Monfils.

cota2.ro

Hubert Hurkacz este un jucător polonez de 27 ani, clasat pe locul 6 ATP. El are o cariera solidă si a ajuns anul acesta la 9 titluri ATP câștigate. Hubert se simte foarte bine pe hard și pe iarbă, acolo unde își poate pune perfect în valoare serviciul puternic la cei 1.96 m ai săi. Polonezul a apărut destul de târziu în lumina reflectoarelor, însă după ultimii 3 ani în care a bătut absolut toţi jucătorii de top și a pătruns în top 10, putem spune fără echivoc că este unul dintre cei mai buni jucători din circuit. Anul acesta are titlu la Estoril si finala la Halle, insa a performat la majoritatea turneelor la care a participat, inclusiv pe zgură.

Se întâlnesc doi dintre sportivii cu cel mai bun serviciu din circuit, pe hard, și nu cred că vom vedea prea multe break-uri. Ei s-au întâlnit de 3 ori anul trecut și am avut 39 game-uri la Miami cu 3 tie-break-uri, 35 game la Cincinnati cu 2 tie-break-uri și 23 game-uri la Shanghai, când am avut de asemenea un tie-break. Nu vad de ce meciul de astăzi ar fi altfel, în condițiile în care în cele 8 seturi de anul trecut am avut doar 4 break-uri. Mi se pare cele mai de over meci posibil ai voi merge pe un pronostic ce poate fi verde chiar și în 2 seturi.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Thanasi Kokkinakis vs Hubert Hurkacz
Pronostic:
Peste 23.5 game-uri
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 6.40
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro