Ponturi Pariuri Fotbal Manchester City vs Manchester United

BETFAIR EXCHANGE

MANCHESTER CITY - MANCHESTER UNITED

In aceasta seara, de la ora 17:00, pe ”Wembley Stadium”, Manchester City si Manchester United se intalnesc in SuperCupa Angliei. Partida va fi arbitrata de Jarred Gillett, un central care a fost numit initial al 4-lea oficial al SuperCupei, insa in urma accidentarii suferite de John Brooks, acesta ii va prelua sarcinile! In locul sau, ca si arbitru de rezerva, a fost adus Sam Barrott, in timp ce la cele doua tuse ii regasim pe Adrian Holmes si Nick Greenhalgh.

MANCHESTER CITY: Stiri, statistici, analiza si informatii

”Cetatenii” vin dupa un sezon dificil pe plan intern, acolo unde au avut de dus o lupta crancena cu Arsenal si Liverpool pentru titlul de campioana, decis chiar in ultima etapa, gratie unui succes pe ”Etihad Stadium” contra celor de la West Ham United, scor 3-1.

cota2.ro

Manchester City vin dupa un turneu amical in Statele Unite ale Americii, acolo unde au inregistrat infrangeri cu Celtic, AC Milan si FC Barcelona, dar si un succes, 4-2 vs Chelsea.

Formatia lui Guardiola a aratat bine din punct de vedere ofensiv, avand in vedere ca in cele 4 jocuri au reusit sa puncteze de 11 ori, insa lucrurile au mers extrem de rau in defensiva, asta deoarece au incasat, in fiecare dintre aceste meciuri, cel putin doua goluri.

Tehnicianul spaniol e nevoit sa mizeze pe anumiti jucatori care au evoluat mai putin in sezonul trecut, asta deoarece jucatori precum Rodri, Foden, Walker sau Stones au ratat pregatirea dupa ce au primit vacanta dupa EURO 2024. 

Haaland va fi insa prezent in centrul atacului, sustinut de o linie de trei mijlocasi ofensivi din care fac parte Grealish, Silva si Bobb, in timp ce De Bruyne si Kovacic vor juca ceva mai defensiv.

MANCHESTER UNITED: Stiri, statistici, analiza si informatii

”Diavolii” au incheiat sezonul trecut pe un modest loc 8, insa pot juca in cupele europene gratie succesului din FA Cup.

Manchester United a avut o vara plina de modificari, asta pentru ca inclusiv in staff au fost aduse nume importante, cel mai sonor nume fiind Ruud van Nistelrooy, atacant care a jucat numai putin de 5 ani pe ”Old Trafford”. 

Joshua Zirkzee si Leny Yoro au fost adusi de United pentru aproximativ 105 milioane de euro, iar Jadon Sancho a fost pastrat la echipa dupa ce tensiunile dintre el si tehnicianul olandez, Erik ten Hag, par sa se fi ”stins”. 

Formatia care s-a impus de 21 de ori in SuperCupa Angliei a avut o perioada de pregatire cu rezultate oscilante, cedand in meciurile cu Rosenborg (0-1), Arsenal (1-2) si Liverpool (0-1), insa castigand partidele cu Rangers (2-0) si Betis (3-2).

Antrenorul lui United are multe probleme de efectiv, asta deoarece Hojlund, Malacia si Yoro nu pot juca din pricina accidentarilor, in timp ce Lindelof, Maguire, Shaw si Wan-Bissaka sunt incerti, fiecare avand anumite probleme medicale.

Istoricul meciurilor directe dintre Manchester City si Manchester United

Cele doua mari rivale s-au intalnit pana in prezent de 193 de ori, ”diavolii” impunandu-se in 79 de meciuri, ”cetatenii” in in 61, iar restul de 53 de partide au fost incheiate la egalitate. ”Manchester Derby” s-a jucat ultima data in urma cu doar doua luni si jumatate, mai exact pe 25 mai, atunci cand Manchester United reusea sa se impuna in FINALA FA Cup cu scorul de 2-1, gratie reusitelor semnate de Garnacho si Mainoo.

Echipe probabile: Manchester City - Manchester United

Manchester City (4-2-3-1): Ortega - Lewis, Dias, Akanji, Gvardiol - Kovacic, De Bruyne - Bobb, Bernardo Silva, Grealish - Haaland

Manchester United (4-2-3-1): Onana - Dalot, Evans, Martinez, Amass - Casemiro, Mainoo - Mount, Fernandes, Rashford - Zirkzee

Concluzie & Pronostic

Erling Haaland a avut o vara destul de buna, reusind sa puncteze de 5 ori in meciurile cu Celtic, Milan si Chelsea. Norvegianul are niste cifre exceptionale in duelurile cu Manchester United din campionat, acolo unde in 4 dueluri a reusit sa puncteze de 6 ori si sa livreze 3 pase decisive. Ei bine, lucrurile stau total diferit atunci cand vine vorba de meciuri de cupa, asta deoarece in ultimele doua finale de FA Cup nu a reusit nici sa puncteze si nici sa ofere o pasa decisiva.

Consider ca lucrurile vor sta diferit in duelul din aceasta seara, mai ales ca ”cetatenii” au o revansa de luat dupa esecul din ultima intalnire directa. ”Nouarul” lui Manchester City este un finalizator desavarsit, castiga foarte multe dueluri aeriene, are o pozitionare nemaipomenita, este foarte dificil de deposedat si are o acuratete foarte buna a suturilor. Ma astept ca favoritii sa aiba initiativa in acest joc si anticipez o confruntare in care Haaland o sa creeze mult pericol la poarta aparata de Onana.

Pontul meu pentru meciul Manchester City - Manchester United este ”Erling Haaland 2+ suturi pe poarta”, la o cota de 2.10, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Manchester City vs Manchester United
Pronostic:
Erling Haaland 2+ suturi pe poarta
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro