Ponturi Pariuri Rugby Natal Sharks vs Griquas

Casa Pariurilor

Natal Sharks intalneste pe Griquas in cadrul rundei a 6-a din Currie Cup, una din cele mai vechi competitii de rugby din lume, instituita in 1891.

Currie Cup este competitia nationala principala de rugby din Africa de Sud.

cota2.ro

Rechinii se afla pe locul 6, la 6 puncte de locurile de play-off. La victorie se acorda 4 puncte, iar daca echipa inscrie cu trei eseuri mai mult decat adversarul, primeste un punct bonus. Prin urmare, Sharks nu este chiar departe de obiectiv, trebuie insa sa continue sa castige meciuri.

Rechinii vin dupa doua rezultate foarte bune. Au avut o victorie in deplasare la Lions (locul 2, neinvinsi pana atunci) cu 35-22, si un egal tot in deplasare, la Pumas (locul 4).

Griquas se afla pe locul 7 si au iesit din cursa pentru play-off. In ultimele doua meciuri au pierdut pe teren propriu cu Lions la o diferenta de 8 puncte, si au pierdut la 40 de puncte diferenta in deplasare la Pumas.

De remarcat ca Sharks au obtinut rezultate foarte bune exact cu aceste doua echipe si tot in ultimele doua saptamani.

La Rechini revine dupa o accidentare internationalul sud-african Jaden Hendrikse. Acesta va aduce un impuls major echipei in acest meci critic pentru ei.

Hendrikse va dicta ritmul meciului cu stilul sau calm, si va fi un liant pentru jucatorii mai tineri din echipa.

In ciuda unui start mai slab in meciul din etapa trecuta la Pumas, Sharks au aratat curaj si hotarare si au revenit in finalul meciului, obtinand un egal pretios. Aceste calitati le vor fi necesare pentru restul sezonului daca vor sa continue cu sanse la play-off.

Griquas au iesit din cursa pentru play-off dupa ce au pierdut la Lions in etapa trecuta, fiind acum la 10 puncte de top 4.

Chiar daca Griquas au castigat meciul tur de pe teren propriu, la limita cu 34-31, in urma unui penalty in penultimul minut de joc, de aceasta data Sharks sunt in forma si ar trebui sa obtina victoria.

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Natal Sharks vs Griquas
Pronostic:
Natal Sharks (-5.5)
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 4.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro