Ponturi Pariuri Tenis Andrey Rublev vs Alexey Popyrin

BETFAIR EXCHANGE

In această noapte avem finala turneului Masters de la Montreal, un turneu plin de surprize care nu a fost deloc pe placul pariorilor. Vedeți în cele ce urmează avancronica meciului Rublev - Popyrin, precum și pronosticul propus. 

Andrey Rublev este un jucător rus de 26 ani, clasat pe locul 6 ATP. El este deja un nume consacrat pe tabloul masculin, fiind una dintre prezențele constante în fazele superioare ale turneelor în ultimii 3-4 ani. Rublev lovește puternic, însă are totodată și o deplasare bună în teren, astfel că se anunță unul dintre jucătorii care vor fi la vârful circuitului mulți ani de acum înainte, fiind bun pe toate suprafețele. Marea lui problemă este inconstanța, fiind un jucător cu un psihic destul de slab care își schimbă ușor nivelul jocului chiar și pe parcursul partidelor. A început perfect anul cu un nou titlu, la Hong Kong, are titlu la Madrid și este unul dintre cei mai titrați jucători activi cu nu mai puțin de 25 finale. Aici nu venea deloc într-o formă bună, avea infrangeri în ultimele luni cu Comesana, Tirante, Cerundolo sau Tiafoe, însă a jucat foarte bine trecând pe rând de Etcheverry, Nakashima, Sinner și Arnaldi.

cota2.ro

Alexey Popyrin este un jucător din Australia de 25 ani, momentan pe locul 30 ATP. Aceasta este cea mai înaltă poziție din cariera sa de până acum și vine la capătul a 2 ani foarte buni în care a cucerit un titlu pe zgura de la Umag și a performat pe toate suprafețele, reușind victorii cu Fritz, Auger Alliasime sau chiar Rublev. Popyrin este un jucător înalt care se bazează mult pe serviciu, oferind puține șanse de break adversarilor. Aici face cel mai bun turneu din carieră, obținând 5 victorii consecutive cu jucători de top, plecând în absolut toate partidele din postura de outsider. A trecut pe rând de Machac, Shelton, Dimitrov, Hurkacz și Korda, fiind extrem de solid în momentele cheie. Este prima finală Masters din cariera sa.

Indiferent de problemele sale de comportament, Rublev rămâne fără îndoială unul dintre jucătorii de top ai circuitului masculin. Atunci când ii iese jocul Andrey poate bate pe absolut oricine, pe orice suprafață, dovada fiind faptul ca a și făcut acest lucru. L-a bătut pe Djokovic chiar la Belgrad, pe Alcaraz chiar la Madrid, iar aici l-a învins pe liderul mondial Sinner. Rusul este un jucător de moral, iar acum acesta este la cote maxime, astfel că voi merge pe o victorie scurtă din partea lui.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Andrey Rublev vs Alexey Popyrin
Pronostic:
Victorie Rublev 2-0
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro