Ponturi Pariuri Tenis Jiri Lehecka vs Mariano Navone

UNIBET

Incepem avancronicile de la Cincinnati, unul dintre turneele mele favorite, acolo unde cu excepția lui Djokovic avem prezenți toți jucătorii de top din circuit. Pentru astăzi am ales meciul dintre Jiri Lehecka și Mariano Navone.

Jiri Lehecka este un jucător ceh de 22 ani, aflat pe locul 35 ATP. El este unul dintre tinerii promițători ai circuitului, la 20 ani intrând deja în top 100 ATP, cu rezultate destul de bune. În ultimii 2 ani a câștigat 3 turnee Challenger, iar anul acesta a reușit să se impună în premieră la nivel ATP, impunându-se la Adelaide. Deși nu este foarte puternic din punct de vedere fizic, el servește foarte bine plasat, trimite mulți ași, oferind destul de puține șanse de break adversarilor. In 2024 are titlu la Adelaide, sferturi la Indian Well și semifinale la Madrid, acolo unde s-a accidentat, fiind nevoit să stea 3 luni pe tușă, ratând astfel Roland-Garros, Wimbledon si Jocurile Olimpice. Intr-o zi bună Jiri poate pune probleme oricui și are victorii cu jucători de top din circuit precum Medvedev, Tsitsipas, Rublev, Auger Alliasime ori Korda.

cota2.ro

Mariano Navone este un sportiv argentinian de 23 ani, momentan pe locul 38 ATP. El este unul dintre cei mai constanti jucători din acest an, reușind un salt incredibil de peste 70 de poziții. Problema lui Navone este însă faptul că joacă exclusiv pe zgură, pe celelalte suprafete fiind cel mult modest. Aici vine după o eliminare destul de dureroasa la olimpiadă în fata lui Musetti, meci în care a jucat foarte bine. Totuși în 2024 are finală la București, finală la Rio, semifinale la Marrakech, finală la Buenos Aires și titlu la Cagliari Challenger unde l-a învins pe Musetti.

Deși pare aproape incredibil la acest nivel, Navone a jucat doar 9 meciuri pe alta suprafață decât zgură în ultimii 4 ani și le-a pierdut pe toate. Mai mult, din 20 seturi disputate el a câștigat unul singur, lucru care spune multe despre potențialul său pe suprafețe rapide. Lehecka vine dupa accidentare, acesta fiind singurul motiv pentru care o victorie în 2 seturi este cotată atât de sus. Cehul este bun pe hardul lent și mă aștept să nu ofere prea multe șanse la serviciu.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Jiri Lehecka vs Mariano Navone
Pronostic:
Victorie Lehecka 2-0
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 7.20
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro