Ponturi Pariuri Fotbal Ludogorets vs Qarabag

Superbet

LUDOGORETS - QARABAG

In aceasta seara, de la ora 21:00, pe ”Huvepharma Arena” din Razgrad, Ludogorets primeste vizita celor de la Qarabag, intr-un meci din cadrul turului 3 preliminar, din UEFA Champions League. Partida va fi condusa de italianul Simone Sozza, central care a arbitrat si returul dintre Sparta Praga si Shamrock Rovers, din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, duel incheiat cu succesul cehilor, scor 4-2.

LUDOGORETS: Stiri, statistici, analiza si informatii

Campioana Bulgariei din ultimele 13 sezoane si-a inceput aventura europeana inca din primul tur, acolo unde a dat piept cu Dinamo Batumi, formatie de care a trecut cu scorul general de 3-2. 

cota2.ro

In turul 2, Ludogorets a reusit sa treaca de Dinamo Minsk cu 2-1 la general, asta dupa ce a castigat partida tur de pe propriul teren cu scorul de 2-0. 

”Vulturii” au inceput foarte bine si competitia interna, acolo unde dupa doua meciuri au maximum de puncte, gratie succeselor cu CSKA Sofia (1-0) si Arda (5-1).

Formatia lui Georgi Dermendziev are o cota de piata de aproximativ 51.55 milioane de euro, cel mai valoros jucator al ”verzilor” fiind ghanezul Bernard Tekpetey, jucator evaluat de site-urile de specialitate la aproximativ 6 milioane de euro.

Tehnicianul bulgar e nevoit sa schimbe putin primul 11 utilizat in tur, asta deoarece Vidal e suspendat din pricina cartonasului rosu incasat, Tekpetey are ceva probleme medicale, iar Duarte inca se acomodeaza cu echipa, acesta fiind adus liber de contract de la Fortuna Sittard.

QARABAG: Stiri, statistici, analiza si informatii

Campioana a Azerbaidjanului in 8 din ultimele 9 sezoane, Qarabag a debutat in preliminariile UEFA Champions League abia in turul 2, acolo unde a reusit sa treaca de modesta Lincoln cu 7-0 la general.

”Stallionii” au inceput perfect noua editie de campionat, impunandu-se atat in deplasarea de la Araz, scor 4-1, cat si in duelul de ”acasa” cu Kapaz, scor 3-0.

Formatia antrenata de Qurban Qurbanov are o cota de piata de trei ori mai mica decat a formatiei bulgare, cota acesteia fiind de aproximativ 16.5 milioane de euro. Cel mai valoros jucator al azerilor este brazilianul Juninho, jucator care a punctat deja de 5 ori in aceste preliminarii.

In lotul campioanei Azerbaidjanului se afla si doi jucatori francezi care au trecut si prin Superliga. Abdellah Zoubir a evoluat in 39 de meciuri pentru Petrolul Ploiesti, in sezonul 2015-2016, in timp ce Hamidou Keyta a imbracat de 22 de ori tricoul Dunarii Calarasi si de 59 de ori tricoul celor de la FC Botosani, in perioada 2018 - 2021, marcand numai putin de 18 goluri.

Antrenorul formatiei oaspete va folosi, cel mai probabil, acelasi prim 11 din partida tur, un 4-2-3-1 cu Romao si Jankovic la ”inchidere” si cu Andrade, Benzia si Zoubir in spatele golgeterului Juninho.

Istoricul meciurilor directe dintre Ludogorets si Qarabag

Cele doua formatii s-au intalnit saptamana trecuta in mansa tur din preliminarii, jocul de la Baku fiind castigat de bulgari cu scorul de 2-1, gratie reusitelor semnate de Almeida si Vidal. Chiar daca au cedat la limita, cei de la Qarabag nu au aratat rau, insa acest lucru s-a datorat si gazonului, unul articial, deloc pe placul echipelor oaspete. 

Echipe probabile: Ludogorets - Qarabag

Ludogorets (4-3-3): Bonmann - Son, Verdon, Almeida, Nedyalkov - Naressi, Piotrowski, Nedelev - Rick, Duah, Delev

Qarabag (4-2-3-1): Buntic - Vesovic, Mustafazada, Medina, Bayramov - Jankovic, Romao - Andrade, Benzia, Zoubir - Juninho

Concluzie & Pronostic

Ludogorets este o echipa redutabila pe propriul teren, acolo unde a cedat doar o singura data in acest an, 0-1 contra elvetienilor de la Servette, in 16-imile UEFA Conference League. ”Vulturii” nu s-au calificat in grupele Champions League din 2016, atunci cand treceau in Play-Off de Viktoria Plzen, cu scorul general de 4-2. Bulgarii au insa mult mai multa experienta, tinand cont de participarile repetate din ultimele 8 sezoane in competitiile organizate de UEFA, insa trebuie luata in considerare si dorinta de afirmare a celor de la Qarabag, echipa care in editia precedenta de Europa League a fost foarte aproape sa elimine campioana en-titre a Germaniei, Bayer Leverkusen.

Daca se vor califica in Play-Off, bulgarii vor da peste Dinamo Zagreb, o formatie redutabila, insa cu destul de multe probleme pe plan defensiv, in special la jocurile disputate pe teren strain. Consider ca echipa gazda, in ciuda cotelor oferite de bookmakeri, porneste cu prima sansa, deoarece Qarabag e nevoita sa se deschida inca din primul minut. Ludogorets are jucatori buni de contraatac si ma astept sa aiba multe astfel de actiuni ”taioase”, mai ales ca vor avea parte si de o sustinere importanta din partea publicului.

Pontul meu pentru meciul Ludogorets - Qarabag este ”Ludogorets Draw No Bet”, la o cota de 2.10, disponibila pe Superbet.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Ludogorets vs Qarabag
Pronostic:
Ludogorets Draw No Bet
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro