Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.92

Casa Pariurilor

Lorenzo Musetti il intalneste pe Nicolas Jarry in cadrul primului tur al turneului ATP Cincinnati.

Lorenzo Musetti revine dupa o pauza in urma castigarii Medaliei de Bronz la Olimpiada de la Paris. In ultimele luni a fost in mare forma si va incerca sa profite de acest fapt.

cota2.ro

Musetti a ajuns cel putin pana in semifinale la ultimele cinci turnee la care a participat. Trecerea de la zgura la hard nu este usoara, dar va avea in fata un jucator iesit din forma.

Nicolas Jarry este in deriva de la Openul Francez incoace, pierzand cinci meciuri la rand. Acest fapt se datoreaza si unei probleme la ureche cu care se confrunta de vreo doua luni.

Daca Musetti joaca bine, are o mare sansa sa revina pe terenurile hard cu o victorie, mai ales ca Jarry se confrunta atat cu forma slaba cat si cu moralul.

Alejandro Tabilo joaca impotriva lui Luciano Darderi intr-un meci din prima zi a turneului de tenis de la Cincinnati.

Alejandro Tabilo a fost o revelatie in acest an, fiind destul de constant si adaptandu-se usor pe suprafete diferite. Jocul lui se potriveste bine terenurilor hard, avand un serviciu puternic. Saptamana trecuta a jucat bine la turneul de la Montreal, dar l-a avut in fata pe numarul 1 mondial (Sinner) in turul al treilea si a pierdut in doua seturi.

Dupa ce a jucat foarte bine in semifinalele de la Roma, pierzand greu cu Zverev in trei seturi, dar obtinand astfel cel mai bun rezultat al sau la nivel Masters, Tabilo a iesit din top 20 (momentan numarul 21 mondial). Are insa destul timp sa revina, turneele care au mai ramas de jucat in acest an oferind o ocazie foarte buna pentru el, incepand cu acesta, la Cincinnati.

Luciano Darderi a pierdut ultimele sale trei meciuri, doua dintre ele cu Tommy Paul. Acest aspect nu trebuie sa ne induca in eroare, deoarece jucatorul italian a jucat bine in acest an. Cu toate acestea, el inca nu a castigat un meci la nivel ATP pe suprafata hard.

Darderi are cel mai bun sezon al carierei sale de pana acum. Desi nu poseda calitatile lui Tabilo, de a juca bine pe multiple suprafete, este un jucator care face progrese. Pe terenurile hard a jucat de doua ori in acest an, doua meciuri pe care le-a pierdut greu, in trei seturi cu Shapovalov la Miami, respectiv in doua seturi stranse cu Tommy Paul la Montreal, saptamana trecuta.

Tabilo conduce in intalnirile directe cu 2-1, toate pe zgura. Tabilo este jucatorul mai bun pe terenurile hard dintre cei doi si ar trebui sa obtina victoria aici.

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Lorenzo Musetti vs Nicolas Jarry
Pronostic:
Victorie Lorenzo Musetti
Cota
1.44
Alejandro Tabilo vs Luciano Darderi
Pronostic:
Victorie Alejandro Tabilo
Cota
1.33
Cota finala: 1.92
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro