Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.37

BETANO

Felix Auger-Aliassime il intalneste pe Aleksandar Kovacevic in primul tur al turneului de la Cincinnati.

Faptul ca a avut succes la Olimpiada de la Paris si a ajuns pana in fazele finale l-a costat pe Auger-Aliassime. La turneul de simplu a pierdut meciul pentru locul trei, dar la dublu mixt a castigat Medalia de Bronz.

cota2.ro

Astfel, nu i-a mai ramas mult timp ca sa se pregateasca pentru turneul de la Montreal, deci nu este o prea mare surpriza faptul ca a pierdut in primul tur. Chiar daca nu era complet pregatit, a jucat acolo pentru ca este turneul lui de acasa. Eliminarea din primul tur ar trebui sa fie in favoarea lui aici la Cincinnati, deoarece acum a avut timp sa se odihneasca, si va incerca sa profite in continuare de forma lui buna.

Jocul lui se potriveste foarte bine suprafetelor rapide si are un adversar accesibil in primul tur ca sa-si intre in ritm.

Aleksandar Kovacevic a reusit sa se califice pentru prima data pe tabloul principal la Cincinnati. Acest rezultat este foarte bun pentru jucatorul american, dat fiind faptul ca saptamana trecuta a pierdut in calificari la Montreal. De altfel, Kovacevic nu are nici o victorie pe tabloul principal la un Masters pana acum, pierzand de fiecare data in primul tur: la Indian Wells, Miami si Madrid.

Tomas Martin Etcheverry il are ca adversar pe Matteo Arnaldi in turul intai la Cincinnati.

Cred ca Arnaldi ar trebui sa aiba o cota mai mica pe terenurile hard. Etcheverry are un bilant negativ de 15-24 pe aceasta suprafata in ultimii cinci ani. Arnaldi a castigat 35 de meciuri pe terenuri hard din 2023 incoace. Jucatorul italian a jucat bine in acest an si vine dupa un turneu foarte bun la Montreal, unde a ajuns in semifinale.

Etcheverry a profitat de forma slaba si problemele de sanatate ale lui Nicolas Jarry la Mastersul de la Montreal saptamana trecuta si a obtinut o rara victorie pe suprafetele hard. Jucatorul argentinian inca isi regleaza jocul pe suprafetele care nu sunt zgura, trei din ultimele sale cinci turnee pe terenuri hard incheindu-se in primul tur. In plus, cand a debutat la Cincinnati anul trecut a fost eliminat tot in primul tur, de catre Alejandro Davidovich Fokina.

Arnaldi are deci avantaj pe acest teren si oricum loveste mingea mai bine decat Etcheverry.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Felix Auger-Aliassime vs Aleksandar Kovacevic
Pronostic:
Victorie Felix Auger-Aliassime
Cota
1.30
Tomas Martin Etcheverry vs Matteo Arnaldi
Pronostic:
Victorie Matteo Arnaldi
Cota
1.82
Cota finala: 2.37
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro