Ponturi Pariuri Fotbal Betis vs Girona

UNIBET

BETIS - GIRONA

Maine seara, de la ora 22:30, pe ”Benito Villamarin” din Sevilla, Betis primeste vizita celor de la Girona, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 1, din La Liga. Partida va fi condusa de Miguel Angel Ortiz Arias, central care in editia precedenta a condus numai putin de 21 de partide, in care a acordat doar 77 de cartonase galbene, 7 cartonase rosii si a dictat, in medie, aproximativ 25.24 faulturi per meci.

BETIS: Stiri, statistici, analiza si informatii

”Los Verdiblancos” au incheiat editia precedenta de La Liga pe pozitia a 7-a, una care le-a oferit un loc in Play-Off-ul UEFA Conference League, acolo unde urmeaza sa intalneasca echipa invinsa din dubla mansa a duelului Viktoria Plzen - Kryvbas (2-1 in tur).

cota2.ro

In lotul celor de la Betis au avut loc numeroase modificari in aceasta vara. La capitolul achizitii ii putem nota pe Marc Roca (de la Leeds pentru 4.5 milioane de euro), Romain Perraud (de la Southampton pentru 3.5 milioane de euro), Iker Losada (de la Racing de Ferrol pentru 1.8 milioane de euro), Adrian (liber de contract), Diego Llorente (de la Leeds pentru 3.3 milioane de euro) si Ricardo Rodriguez (liber de contract).

Au fost si ceva despartiri in aceasta perioada, Betis reusind insa sa obtina un profit de aproximativ 31.5 milioane de euro din vanzarea a 4 jucatori. Rian Chadi a fost achizitionat de Crystal Palace in schimbul a 15 milioane de euro, Abner Vinicius a plecat la Olympique Lyon pentru aproximatix 8 milioane de euro, German Pezzella a mers la River Plate in schimbul a 4.5 milioane de euro, in timp ce Ayoze Perez a ajuns la Villarreal pentru 4 milioane de euro.

Formatia lui Manuel Pellegrini a cedat doar in trei randuri pe propriul teren, in precedenta editie de campionat, reusind sa bifeze numai putin de 9 victorii si 7 remize. Ofensiva a aratat destul de bine, asta deoarece in 17 din cele 19 jocuri de acasa, ”Los Verderones” au inregistrat cel putin 13 ocazii de gol.

Tehnicianul in varsta de 70 de ani al lui Betis e deja de 4 ani la carma echipei, timp in care a inregistrat 93 de victorii, 48 de remize si 56 de infrangeri. Acesta va miza pe formatia sa favorita, 4-2-3-1, cu Juanmi, Fekir si Fornals in rol de mijlocasi ofensivi, sustinadu-l in atac pe argentinianul Chimy Avila, jucator transferat de la Osasuna in luna februarie, pentru 4.0 milioane de euro.

GIRONA: Stiri, statistici, analiza si informatii

”Alb-rosii” vin dupa un sezon absolut fabulos de La Liga, incheiat pe pozitia a treia, in spatele granzilor Real Madrid si FC Barcelona. In urma acestei performante, acestia vor evolua in faza grupelor din noul sezon UEFA Champions League, unul care se prezinta sub un nou format, destul de inedit.

Formatia detinuta de City Football Group s-a despartit in aceasta vara de golgeterul Artem Dovbik, cel care a punctat de 24 de ori in campionatul precedent. Ucrainianul a fost achizitionat de AS Roma in schimbul a 30.5 milioane de euro. Pe langa aceasta uriasa pierdere, Girona s-a despartit si de Eric Garcia, Yan Couto si Savinho, asta dupa ce le-au expirat imprumuturile.

Totusi, formatia de pe ”Estadio Montilivi” a fost activa in aceasta perioada de mercato, iar in urma golurilor lasate de cele 4 plecari importante, au fost adusi numai putin de 7 jucatori. Oriol Romeu si Bryan Gil au venit imprumut de la Barcelona, respectiv Tottenham, Gabriel Mesehouy a fost adus gratis de la Ajax, iar pe Ladislav Krejci, Abel Ruiz, Donny van de Beek si Alejandro Frances s-au cheltuit numai putin de 23.1 milioane de euro.

Girona s-a remarcat in editia precedenta prin numarul de goluri marcate, clasandu-se pe pozitia a doua in La Liga la acest capitol, cu numai putin de 85 de reusite. Formatia lui Miguel Ángel Sánchez Muñoz (Michel) a inregistrat cele mai multe ocazii mari de gol din campionat (131), a avut a 4-a cea mai mica medie de cartonase primite (1.97 per meci) si s-a remarcat prin procentajul mare al posesiei per meci (57.2%).

Antrenorul spaniol va miza in aceasta partida pe un 4-3-1-2, cu Donny van de Beek, fostul jucator al celor de la Manchester United, in rol de mijlocas ofensiv. Martin, Romeu si Herrera vor alcatui ”tridentul” de la mijlocul terenului, in timp ce in ofensiva o sa-i regasim pe Ruiz si Portu.

Istoricul meciurilor directe dintre Betis si Girona

In ultimii 15 ani, cele doua formatii s-au intalnit de numai putin de 14 ori, Girona castigand doua dueluri, Betis 10, iar doua confruntari terminandu-se la egalitate. Ultimul joc direct s-a disputat la sfarsitul lunii martie, iar ”Blanquivermell” s-au impus pe propriul teren cu scorul de 3-2, reusita decisiva venind in minutul 90+2 prin Stuani.

Echipe probabile: Betis - Girona

Betis (4-2-3-1): Silva - Sabaly, Llorente, Bartra, Perraud - Roca, Johnny - Fornals, Fekir, Juanmi - Avila

Girona (4-3-1-2): Gazzaniga - Martinez, Lopez, Blind, Gutierrez - Martin, Romeu, Herrera - Van de Beek - Ruiz, Portu

Concluzie & Pronostic

Ma astept la un meci destul de disputat, de ce nu chiar cu multe reusite, mai ales ca in ultimele 5 confruntari au marcat ambele echipe, iar in 4 dintre ele tabela s-a modificat de cel putin trei ori. Pontul meu merge insa, surprinzator, pe Donny van de Beek, jucator pe care il consider foarte valoros, in ciuda faptului ca in ultimii patru ani nu prea a prins minute la Manchester United, Everton si Eintracht Frankfurt. Proiectul de la Girona pare sa-i fi priit, iar in meciurile amicale a jucat destul de bine, reusind chiar sa parcheze in duelul cu Napoli.

Donny van de Beek este un jucator care poate evolua la mijlocul terenului, in rol de numar 10 sau chiar ”winger”, iar in meci face bine ambele faze, cauta des sa deposedeze, intra in combinatii si cel mai important, cauta sa finalizeze, inclusiv de la distanta. Betis e o echipa redutabila pe teren propriu, insa permisiva in multe momente, mai ales daca se afla la conducere. Consider ca olandezul poate expedia un sut in acest meci, fie el pe poarta, pe langa poarta sau chiar in blocaj. Cota oferita de Unibet este nemaipomenita si nu prea aveam cum s-o trec cu vederea.

Pontul meu pentru meciul Betis - Girona este ”Donny van de Beek 1+ suturi”, la o cota de 1.95, disponibila pe Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Betis vs Girona
Pronostic:
Donny van de Beek 1+ suturi
Cota
1.00
Cota finala: 1.95
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro