Ponturi Pariuri Rugby Penrith Panthers vs Melbourne Storm

GetsBet

Penrith Panthers se infrunta cu Melbourne Storm in derby-ul etapei a 24-a din Rugby League.

Panterele ocupa locul 2 in clasament la numai doua puncte in spatele adversarei de astazi. Cu o victorie in acest meci, gazdele pot urca pe primul loc. Au mai ramas doar cateva etape din sezonul regulat, deci cine va castiga azi va lua o optiune importanta spre castigarea trofeului Minor Premier, acordat castigatoarei sezonului regulat. In plus, castigatoarea trofeului Minor Premier are avantaj in play-off, jucand toate meciurile eliminatorii pe teren propriu.

cota2.ro

Penrith Panthers este tripla campioana si incearca sa castige al patrulea titlu consecutiv. In etapa trecuta insa le-a trecut glontul pe la ureche in deplasarea de la Parramatta Eels, un derby al Sydney-ului de Vest de fapt, cand gazdele de azi erau conduse la 14 puncte diferenta (34-20) cu numai 6 minute ramase de jucat. Panterele au inscris apoi trei eseuri in trei minute, transformand doua din ele si obtinand astfel victoria cu 36-34.

Dupa o lunga perioada in care Penrith Panthers s-a confruntat cu accidentari ale multora dintre jucatorii sai cheie, pentru acest meci mai revin doi jucatori, Dylan Edwards si James Fisher-Harris, ceea ce inseamna o mare injectie de moral, forta si calitate pentru gazde. Nathan Cleary, cel mai bun mijlocas la gramada din liga, a fost si el accidentat pentru mai multa vreme, dar a revenit la echipa acum cateva etape.

La Storm revine Eliesa Katoa, dar este alarmant felul cum au jucat in ultimele doua etape. Mai intai au pierdut pe teren propriu cu 16-18 in fata lui Illawarra Dragons, o echipa de la mijlocul clasamentului, apoi au castigat la un scor mai mic decat era de asteptat (28-16) in fata lui South Sydney Rabbitohs, o echipa care este multumita sa nu termine pe ultimul loc. Daca Melbourne nu isi schimba atitudinea, vor avea mult de tras in acest meci.

Panterele au cea mai buna aparare din liga, iar Furtuna are al doilea cel mai bun atac si a patra aparare. In ultimii ani aceste doua echipe au fost mereu in top 4 si meciurile dintre ele au avut putine puncte, deoarece ambele echipe au aparari solide. In ultimele patru meciuri, pana in iunie anul trecut, o singura data a fost depasit totalul de puncte setat pentru acest meci. Daca ne uitam mai departe inca vreo doi ani, vedem ca si precedentele patru meciuri au avut scoruri cu totaluri mici.

Avand acum majoritatea titularilor apti de joc, Panterele pot obtine victoria si sa treaca pe primul loc. Voi merge insa pe total de puncte, deoarece nu stiu daca gazdele vor acoperi handicapul, iar victoria simpla este la cote prea mici.

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Penrith Panthers vs Melbourne Storm
Pronostic:
Total sub 44.5 puncte
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro