Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.95

BETFAIR EXCHANGE

Astăzi venim cu un combo foarte bun de la Cincinnati în care am încredere bună și sper să îl bifăm fără emoții. Vedeți mai jos despre ce este vorba. 

Hubert Hurkacz - Yoshihito Nishioka

cota2.ro

Hubert Hurkacz este cel mai bun jucător la serviciu din circuit în acest moment, este aproape imposibil sa ii faci break, de aceea mulți îl vad chiar printre favoriții la trofeu aici . El vine după o accidentare suferita la Wimbledon care l-a ținut departe de teren aproximativ o lună, fiind nevoit să se opereze. In 2024 a jucat foarte bine, a ajuns pe locul 6 ATP si a progresat mult inclusiv pe zgură, teoretic suprafața lui cea mai slabă. Are titlu la Estoril si finală la Halle, acolo unde nu si-a pierdut serviciul nici măcar o dată cu Zverev și Sinner, doi dintre cei mai buni jucători din circuit la retur, trimițând peste 100 asi tot turneul. De cealaltă parte, Nishioka este unul dintre cazurile ciudate din circuit, un japonez foarte scund care preferă însă hardul. Extrem de mobil și tenace, Yoshihito are finală la Washington în 2023 si victorii de-a lungul carierei cu Rublev, Shapovalov sau Ruud, jucatori de top pe hard. Aici a jucat deja 3 partide și a trecut de Daniel, Cazaux și Kecmanovic fara sa piardă set. Townsend a jucat bine în ultima perioadă, iar suprafata de la Cincinnati i se potrivește. În calificări a dat 11 asi în meciuri scurte cu Paquet și Volynets, iar cu Navarro la Toronto a dat 11. Dolehide este mai mult o zgurista, este greoaie și poate fi depășită. Indiferent de forma fizică a lui Hubi care vine dupa operație, refuz sa cred că cel mai bun jucător din lume la serviciu poate fi bătut pe hard de piticul Nishioka.

Gael Monfils - Carlos Alcaraz

Carlos Alcaraz revine în circuit după finala pierdută la Jocurile Olimpice cu scopul declarat de a ataca locul 1 mondial. Câștigător la ultimele 2 turnee de mare șlem, Roland Garros si Wimbledon, Carlitos pare jucătorul momentului si vrea sa ajungă în formă maximă la US Open. Despre el am tot vorbit în analizele noastre, jucătorul exponențial al generației sale, deja triplu campion de mare șlem și cel care în opinia tuturor specialiștilor va domina circuitul mult timp de acum înainte. Gael Monfils este unul dintre cei mai spectaculoși tenismeni din ultimul deceniu, un sportiv iubit de public pentru stilul său exuberant. El se apropie de finalul unei cariere foarte frumoase si joacă din ce in ce mai puțin și la turneele importante. Aici l-a bătut pe Popyrin, însă australianul era foarte obosit după titlul de la Montreal. Nu cred că la acest moment Gael poate face față stilului extrem de variat dezvoltat de Alcaraz. L-am văzut destul de imobil în ultima perioadă și nu îl văd să își facă prea ușor serviciul.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Hubert Hurkacz vs Yoshihito Nishioka
Pronostic:
Victorie Hurkacz
Cota
1.42
Gael Monfils vs Carlos Alcaraz
Pronostic:
Alcaraz & sub 23.5 game-uri
Cota
1.37
Cota finala: 1.95
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro