Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.13

BETANO

Brandon Nakashima și Arthur Fils se înfruntă astăzi în șaisprezecimile turneului ATP de la Cincinnati. Brandon Nakashima a fost o mare promisiune a tenisului american. Timpul încă nu este pierdut, abia a împlinit 23 de ani. Un jucător complet care a atras atenția în 2022, odată cu triumful la NextGen, turneul destinat celor mai buni tineri. Brandon n-a știut să gestioneze bine faima. A urmat un regres în 2023, a ieșit din top 100. Acum este pe un trend ascendent. Ocupă în acest moment locul 49 mondial și vine după una dintre cele mai mari victorii ale carierei. În primul tur de la Cincinnati l-a învins pe compatriotul Taylor Fritz, al 12-lea jucător al lumii, scor 6-4, 4-6, 7-6(4).

Arthur Fils este marele pariu al tenisului francez, unul care n-a umplut golul lăsat de generația lui Tsonga sau Monfils. La doar 20 de ani, Fils are deja două turnee în palmares. Ocupă locul 24 mondial. Urcușul a început odată cu alegerea unui antrenor cu nume, compatriotul Sébastien Grosjean. În primul tur de la Cincinnati, Arthur a trecut de un alt Brandon. A fost o victorie clară, scor 6-4, 6-1. Doar că Holt nu se ridică la nivelul lui Nakashima.

cota2.ro

•⁠ ⁠Nakashima și Fils s-au întâlnit de două ori în carieră. De fiecare dată meciurile au avut nevoie de set decisiv

•⁠ ⁠Fils s-a impus în semifinalele ediției din 2023 de la Lyon, scor 7-5, 4-6, 7-6(5). Atunci câștiga primul titlu din carieră 

•⁠ ⁠Nakashima și-a luat revanșa 3 luni mai târziu, la Winston-Salem, triumf 6-7(5), 7-6(5), 6-2

•⁠ ⁠Nakashima și Fils sunt dreptaci. Ambii folosesc un backhand cu două mâini. Au aceeași greutate și sunt despărțiți de doar 3 centrimetri, în favoarea lui Brandon.

Cota pentru peste 20.5 game-uri în disputa Nakashima - Fils este @1.42.

__________________________________________________

Athletic Bilbao și Getafe deschid sezonul 2024/2025 din La Liga, astăzi, de la ora 20:00. Athletic este unul dintre cele 3 cluburi care nu au retrogradat niciodată din prima ligă spaniolă, alături de cei doi coloși, Real Madrid și Barcelona. Bascii nu au doar trecut glorios, ci și un prezent pe măsură. Au încheiat sezonul trecut pe locul 5 și vor evolua în Europa League. Pe banca tehnică există continuitate, experimentatul Ernesto Valverde. Despre valoarea lotului este suficient să amintim un singur detaliu. În lotul Spaniei, proaspătă campioana Europeană, s-au aflat 3 fotbaliști de la Bilbao: portarul Unai Simon, extrema Nico Williams și fundașul Dani Vivian. Un alt avantaj important îl reprezintă suporterii, printre cei mai fanatici din Spania. Atmosfera e una fantastică pe San Mames.

Getafe a încheiat sezonul trecut pe locul 12, la 25 de puncte în spatele lui Athletic Bilbao. Echipa este în continuare pregătită de Pepe Bordalas. Managerul spaniol a transformat-o stagiunea trecută într-o sperietoare pentru adversari. La propriu. Getafe a fost formația cu cele mai multe cartonașe primite în marile campionate europene. Cea mai importantă mutare din actuala perioada de transferuri a fost cedarea definitivă a atacantului Enes Unal la Bournemouth.

•⁠ ⁠313 milioane de euro valorează lotul lui Athletic Bilbao. Cel al lui Getafe este cotat la doar 73 de milioane de euro 

•⁠ ⁠Bilbao a câștigat cu 2-0 ultimul meci direct contra lui Getafe. A fost un recital al fraților Williams. Nico a pasat la ambele goluri marcate de Inaki

•⁠ ⁠Bilbao n-a pierdut niciunul din ultimele 8 meciuri jucate contra lui Getafe

•⁠ ⁠seria de invincibilitate a lui Bilbao pe San Mames a ajuns la 18 partide de campionat: 12 victorii și 6 remize

•⁠ ⁠Nico Williams, starul lui Bilbao, vine cu un moral fantastic. A marcat pentru Spania inclusiv în finala Euro 2024, victoria 2-1 în fața Angliei. 

Cota pentru victoria lui Athletic Bilbao este @1.50.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Brandon Nakashima vs Arthur Fils
Pronostic:
Peste 20.5 game-uri
Cota
1.42
Athletic Bilbao vs Getafe
Pronostic:
1
Cota
1.50
Cota finala: 2.13
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro