Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.13

BETANO

Manly Sea Eagles primeste vizita lui New Zealand Warriors in cadrul etapei a 24-a din Rugby League.

Sea Eagles sunt in top 8, zona de play-off, dar lupta sa intre in top 4. Vulturii de Mare vin dupa un succes enorm in deplasare la Canberra, 46-24, care le-a dat un impuls major acum ca se intra pe linia dreapta a sezonului regulat.

cota2.ro

Warriors sunt iesiti din cursa pentru un loc in play-off, dar continua sa participe la spectacolul din teren si inscriu si ei partea lor de puncte. Razboinicii din Noua Zeelanda au avut si ghinion cu accidentarile, dar talismanul lor Shaun Johnson revine la echipa pentru acest meci.

Oaspetii mai au de jucat doar trei meciuri, in ultima etapa avand pauza. Datorita numarului de echipe din competitie (17), in fiecare etapa o echipa sta si i se acorda 2 puncte.

Shaun Johnson se va retrage la incheierea acestui sezon, dupa 14 ani de activitate, si Warriors vor prin urmare sa-i ofere un ramas bun pe masura.

Este de asteptat un meci cu multe puncte. Manly are o medie de 39.5 puncte inscrise per meci in ultimele patru jocuri, iar Warriors au incasat cel putin 30 de puncte in ultimele doua partide. Totalul de puncte a fost depasit in 13 din ultimele 15 intalniri dintre aceste doua echipe.

Sydney Roosters joaca cu Parramatta Eels intr-un alt meci al etapei cu numarul 24 din Rugby League.

Roosters sunt pe locul 3 si depinde numai de ei ca sa ramana in top 4. Ultimele lor patru meciuri din sezonul regulat vor fi impotriva unor echipe din a doua jumatate a clasamentului, astfel ca echipa antrenata de Trent Robinson are o mare ocazie de a intra in play-off cu avant.

Eels sunt pe penultimul loc in clasament, dar continua sa joace, sa participe activ in meciuri, nu au renuntat la joc. In etapa precedenta, de exemplu, au condus pe Penrith Panthers (locul 2), pierzand dramatic in ultimele minute de joc.

Finalul de campionat le va aduce cativa adversari grei, echipe care sunt implicate in lupta pentru play-off, ceea ce le va da ocazia sa incerce sa le strice petrecerea.

Apoi, in ultima etapa, vor juca impotriva ultimei clasate, Wests Tigers, cand vor dori sa le asigure acestora ultimul loc si lingura de lemn pentru a treia oara consecutiv.

Ca si Sea Eagles si Warriors, Roosters si Eels au o traditie de meciuri cu scoruri mari. Roosters cu siguranta sunt de asteptat sa contribuie serios la scorul de pe tabela, avand cel mai bun atac din liga cu o medie de peste 30 de puncte per meci, dar si Eels au inceput sa inscrie puncte in ultimele etape. Din anul 2008 incoace, aceste echipe au avut scoruri mari in 17 din cele 23 de meciuri jucate.

Roosters ar trebui sa castige la diferenta mare, dar asa cum am mai vazut si in alte meciuri cand favoritele aveau handicap mare, pe parcursul meciului depasesc handicapul, dar apoi intervine o relaxare si permit adversarilor sa inscrie unul sau doua eseuri pe final de meci, cand soarta partidei a fost deja pecetluita. Un exemplu recent este meciul dintre South Sydney Rabbitohs si Melbourne Storm, in care Melbourne a condus la pauza cu 22-4, handicapul deja fiind depasit atunci, dar meciul s-a incheiat cu scorul de 28-16, datorita relaxarii din repriza a doua.

Pentru aceste doua meciuri am ales sa joc doua “bet buildere” pe victoria gazdelor si un total alternativ de puncte pe meci.

O alta varianta pe care o recomand este o dubla fomata din totaluri alternative alese in jurul cotei 1.40 pentru fiecare meci, ca sa iasa cota 2. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Manly Sea Eagles vs New Zealand Warriors
Pronostic:
Bet builder: Victorie Manly Sea Eagles + Total peste 43.5 puncte
Cota
1.54
Sydney Roosters vs Parramatta Eels
Pronostic:
Bet builder: Victorie Sydney Roosters + Total peste 41.5 puncte
Cota
1.38
Cota finala: 2.13
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro