Ponturi Pariuri Tenis Mirra Andreeva vs Jasmine Paolini

Fortuna

Așteptăm să câștige Alcaraz tie-break-ul pentru a bifa combo-ul de ieri, iar azi ne îndreptăm către tabloul feminin de la Cincinnati, acolo unde avem meciul dintre Mirra Andreeva si Jasmine Paolini. Vedeti in cele ce urmează avancronica meciului și pronosticul propus.

Mirra Andreeva este o jucătoare din Rusia de doar 17 ani, aflată deja printre cele mai bune 25 sportive ale lumii. Ea este poate cel mai bun produs pe care îl va da tenisul feminin, inca un copil care se poate lupta de la egal la egal și are deja victorii cu marile jucătoare din circuit. Ea s-a făcut cunoscută anul trecut la Madrid, când primind un wildcard le-a eliminat pe rând pe Fernández, Haddad Maia și Linette. Desi este bună pe toate suprafețele, zgura pare ca i se potrivește cel mai bine, iar în 2024 a câștigat primul său trofeu WTA, la Iași și a ajuns in semifinalele Roland Garros, o performanță incredibilă la vârsta ei. Aici a jucat foarte bine si a trecut de Navarro și Pliskova.

cota2.ro

Jasmine Paolini este o jucătoare de 28 ani din Italia, momentan pe locul 5 WTA. Apărută de mulți ani în circuit, ea este în cea mai bună perioadă posibila și vine după cele mai importante performanțe din carieră, finalele de la Roland Garros și Wimbledon, dar și titlul olimpic la dublu. Paolini este o jucătoare scundă, care preferă zgura, însă anul acesta a reusit performanțe inclusiv pe hard, câștigând turneul Masters de la Dubai. Ea joacă mult pe greșeala adversarei, fiind bună pe schimburile lungi, acolo unde este ajutată de deplasarea sa foarte bună în teren.

Aștept un meci foarte tare aici, între doua dintre cele mai în formă sportive din circuitul feminin. Trebuie să recunosc că m-au surprins mult performanțele reușite de Paolini pe iarbă și hard, mai ales că ea este de mult pe radar și nu a părut niciodată capabilă să lupte cu mai puternicele sale adversare. De cealaltă parte, Andreeva pare din ce în ce mai matură in joc și în maxim un an o văd în top 10. Mirra a învățat să gestioneze momentele importante, a câștigat primul titlu WTA, iar aici a jucat foarte bine, oferind o singură șansă de break contra unor sportive de top precum Navarro și Pliskova. Voi merge pe victoria jucătoarei din Rusia, căreia i se potrivește mai bine hardul de la Cincinnati.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS FĂRĂ DEPUNERE 50 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Mirra Andreeva vs Jasmine Paolini
Pronostic:
Victorie Andreeva
Cota
1.82
Cota finala: 1.82
Profit: 7.38
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro