Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.39

WINBET

Collingwood Magpies intalneste pe Brisbane Lions in cadrul etapei cu numarul 23 din Liga de Fotbal Australian.

Collingwood este din Melbourne si meciul se joaca pe stadionul care gazduieste Finala Campionatului. Anul trecut aceste doua echipe au jucat aceasta finala si Collingwood a castigat cu 90-86, un meci care a fost pe muchie de cutit pana la final.

cota2.ro

Acum insa de la Collingwood lipsesc foarte multi jucatori, accidentati. Brisbane trebuie sa castige acest meci in fata acestei echipe care nu joaca nici prea bine, trebuie sa tinteasca spre un loc in top 4, si chiar top 2 ca sa joace toate meciurile din play-off pe teren propriu.

Leii s-au batut singuri etapa trecuta pe teren propriu in meciul cu Greater Western Sydney Giants, ratand incredibil suturi libere din fata buturilor. Scorul a fost 64-82, dar Brisbane a avut 24 de suturi marcatoare (8 goluri si 16 suturi de 1 punct), pe cand oaspetii au avut numai 17 suturi marcatoare, dar au fost foarte precisi (13 goluri si 4 suturi de 1 punct). Va reamintesc, un gol valoreaza 6 puncte si se acorda atunci cand mingea este sutata si trece printre buturile din centru fara sa fie atinsa si fara sa atinga bara.

Antrenorul lui Brisbane Lions a lucrat cu echipa la precizia suturilor in aceasta saptamana la antrenamente. O veste foarte buna pentru Lei este revenirea atacantului Eric Hipwood, ceea ce va aduce echipei o mare injectie de moral pentru acest meci.

Brisbane a avut noua victorii consecutive inaintea etapei trecute, si acea infrangere i-a scos din top 4. Patru echipe sunt angrenate in lupta pentru locul 2, fiind despartite de numai 2 puncte. Revenirea lui Hipwood are loc la momentul oportun deci, ca sa ajute echipa sa evite doua infrangeri la rand.

Cotofenele au iesit din cursa pentru un loc in play-off dupa ce au pierdut in etapa trecuta.

Cu 16 minute inainte de final, Cotofenele conduceau cu 86-57, dar au primit 5 goluri (30 de puncte) fara sa mai marcheze nici un punct, si astfel, dat fiind si programul celorlalte echipe, Collingwood se pare ca nu se va califica in play-off.

Un alt aspect de remarcat in ceea ce priveste Brisbane Lions, este ca dupa un inceput de sezon incredibil de slab, Leii si-au revenit si acum sunt pe locul 1 la suturi, locul 1 la numarul de suturi marcatoare, locul 1 la patrunderi in semicercul de 50 de metri, locul 1 la degajari si locul 3 la numarul de puncte inscrise.

St Kilda Saints joaca cu Geelong Cats in cadrul etapei cadrul etapei a 23-a din Liga de Fotbal Australian.

Felinele sunt in cursa pentru un loc in top 4. Patrick Dangerfield este in mare forma pentru Geelong, care vine dupa trei victorii la rand.

Sfintii au avut un sezon plin de urcusuri si coborasuri, cu oscilatii mari de forma si accidentari ale unor jucatori de baza. Sperantele lor de a ajunge in play-off au fost spulberate de mult, dar vor dori sa incerce sa strice petrecerea altora.

Sezonul lui Geelong era in pericol acum cateva etape dupa ce pierdusera acasa cu Western Bulldogs, dar au castigat ultimele trei meciuri la rand si au urcat pe locul 4. Victoria de saptamana trecuta in deplasare la Fremantle Dockers, locul 6, a fost de remarcat, mai ales ca i-au limitat pe Docheri la numai 62 de puncte. La Feline revin Gary Rohan si Mitch Knevitt, ceea ce va aduce un impuls echipei.

Sfintii au jucat destul de bine in ultima vreme, dar in afara victoriei cu Sydney Swans de acum sase saptamani, nu au mai batut nici un adversar de top in tot acest sezon.

Aceste doua echipe s-au intalnit in prima etapa, cand Geelong s-a dovedit echipa mai buna, iar acum avand o miza atat de mare, cred ca Felinele vor obtine din nou victoria.

Am jucat acest pariu la WINBET! Înregistrează-te și tu și vei primi 600 de Lei Bonus FĂRĂ RULAJ!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Collingwood Magpies vs Brisbane Lions
Pronostic:
Victorie Brisbane Lions
Cota
1.55
St Kilda Saints vs Geelong Cats
Pronostic:
Victorie Geelong Cats
Cota
1.54
Cota finala: 2.39
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro