Ponturi Pariuri Tenis Iga Swiatek vs Aryna Sabalenka

BETANO

Avem multe meciuri tari azi la Cincinnati, iar eu îmi îndrept atenția către prima semifinala feminină, cea dintre Iga Swiatek și Aryna Sabalenka. Vedeți mai jos avancronica meciului și pronosticul meu special pe care îl joc la Betano.

Iga Swiatek este liderul mondial la zi și principala favorita de la Cincinnati. Poloneza domină autoritar tenisul feminin în ultimii trei ani, perioada în care a câștigat 23 de titluri WTA, de 2 ori Roland Garros, US Open, Turneul Campioanelor și a ajuns in fazele finale aproape la toate turneele la care a participat. Iga este bună pe absolut toate suprafețele, însă iubește zgura, pe această suprafața având un procentaj ireal de aproape 90 % meciuri câștigate în carieră, mai mare chiar decât a lui Rafa Nadal. Anul acesta are titluri la Doha, Indian Wells, Madrid Roma și Roland Garros, însă aici venea după o mare dezamăgire, pierderea medaliei Olimpice de aur chiar pe zgura pariziană. În drumul spre semifinale a trecut de Gracheva, Kostyuk și Andreeva, meciul cu tânăra rusoaica fiind unul dintre meciurile anului în circuitul feminin.

cota2.ro

Aryna Sabalenka este o jucătoare bielorusa de 26 de ani, numărul 3 mondial în acest moment. Ea este de ceva timp una dintre cele mai bune jucătoare din circuit, dublă câștigătoare de mare șlem și fost lider mondial în 2023. Aryna este extrem de puternică si își domină în primul rand fizic adversarele, serviciile sale atingând viteze văzute în circuitul masculin. Deși a început foarte bine anul, reușind să își păstreze titlul de la Australian Open, acum trece printr-o perioadă agitată, generată de moartea suspectă a iubitului ei, dar și de o accidentare care a făcut-o să rateze Wimbledon si Jocurile Olimpice. În 2024 are titlu la Australian Open, finală la Madrid și finală la Roma, unde a pierdut de fiecare dată cu adversara de azi. În drumul spre semifinale nu a pierdut set cu Cociaretto, Svitolina si Samsonova. 

Sabalenka pare în sfârșit pe un trend pozitiv după accidentare si avand in vedere suprafața rapidă de la Cincinnati, dar și oboseala acumulată ieri de Swiatek, poate avea șanse la victorie. Ea este conștientă de faptul că schimburile lungi o dezavantajează clar și va încerca pe cât posibil să scurteze punctele și să-și câștige game-urile de serviciu destul de rapid. Aryna a suferit la serviciu în ultimele luni, a comis destul de multe duble, însă până la urmă aceasta rămâne arma sa principala. Voi juca pariul special propus de Betano pe ași și duble, mai ales că Iga a primit 12 asi ieri de la Andreeva, sportiva cu un serviciu sub Sabalenka.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Iga Swiatek vs Aryna Sabalenka
Pronostic:
Sabalenka - peste 9.5 asi & duble greșeli
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro