Ponturi Pariuri Tenis Jannik Sinner vs Frances Tiafoe

BETANO

Începem săptămâna cu finala turneului Masters de la Cincinnati, acolo unde avem meciul dintre liderul mondial, Jannik Sinner și Frances Tiafoe. Vedeți mai jos avancronica meciului și pronosticul propus.

Jannik Sinner este un jucător italian de 23 ani, liderul mondial în circuitul ATP. El este deja de ceva timp unul dintre cei mai buni jucători din circuit și cel mai probabil va fi o figură dominantă în tenisul masculin în următorul deceniu, împărțind prim planul cu prietenul și rivalul său, Alcaraz. Jannik este extrem de matur pentru vârsta sa, a căpătat deja experiență după cele 13 titluri ATP câștigate, iar intr-o zi bună poate învinge fără probleme orice adversar. Pe hard are o serie incredibilă de 28 victorii în ultimele 30 partide, a adus Italiei Cupa Davis și mai important de atât a câștigat Australian Open, primul turneu de mare șlem al carierei. Deși asa cum a declarat chiar el, nu este încă la 100 %, aici a trecut de Michelsen, Rublev și Zverev, ultimul meci fiind un thriler de 3 ore.

cota2.ro

Frances Tiafoe este un jucător american de 24 ani, clasat pe locul 27 ATP. El are o poveste extraordinară de viața, fiind copilul unei familii de imigranți din Sierra Leone care lucrau ca îngrijitori la o bază sportivă din SUA. Frances se află într-o perioadă incredibilă a carierei sale și a fost în premieră în 2023 între primii 10 jucatori ai lumii. Are in ultimii 2 ani titluri la Houston si Stuttgart, semifinală la US Open, finală la Estoril si Tokyo, semifinale la Stockholm și optimi la Wimbledon. Tiafoe preferă suprafetele rapide, acolo unde își poate pune în valoare loviturile puternice și poate învinge pe oricine. Are victorii pe hard cu Sinner, Tsitsipas, Berettini ori Murray, iar la US Open 2022 i-a bătut pe Nadal și Rublev. Forma lui este destul de slaba, cu multe eliminări premature. În 2024 are finală la Houston pe zgura si semifinale la Washington, iar aici face cel mai bun turneu al anului trecând de Fokina, Musetti, Lehecka, Hurkacz și Rune.

Chiar dacă nu este la cel mai înalt nivel al său, Sinner a căpătat anvergura jucătorilor mari care câștigă meciurile și atunci când joacă mai slab. Aici a revenit de la 0-1 la seturi cu Rublev, iar cu Zverev a câștigat duelul nervilor în semifinale. El servește foarte bine și oferă puține șanse de break, lucru care în opinia mea va fi determinant în acest meci. Tiafoe a jucat foarte bine, însă el nu este un jucător de retur și cred ca ii va fi foarte greu sa facă break. Merg pe o victorie scurtă a lui Sinner care are o șansă bună sa își treacă în palmares un nou trofeu Masters.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Jannik Sinner vs Frances Tiafoe
Pronostic:
Victorie Sinner 2-0
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 7.20
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro