Ponturi Pariuri Fotbal Leicester vs Tottenham

Casa Pariurilor

Leicester intalneste pe Tottenham Hotspur in cadrul primei etape din Premier League.

Perioada de vara a fost una dificila pentru Vulpi, care l-au pierdut pe antrenorul Enzo Maresca si nu au putut sa aduca jucatori de prea mare impact. Astfel, cu lotul pe care-l au vor avea viata grea in Premier League.

cota2.ro

Tottenham a avut un sezon bun cu Ange Postecoglou la carma, terminand pe locul 5, si acum au mari sperante sa revina in Liga Campionilor.

Cand a avut tot lotul valid, Tottenham s-a putut pune cu cele mai bune echipe din Premier League, iar acum l-a mai adus si pe Dominic Solanke pentru a-si intari atacul.

Astfel, Tottenham va fi intr-o pozitie foarte buna pentru acest meci.

La carma echipei Leicester a venit Steve Cooper, care s-ar putea sa fie omul potrivit pentru situatia care exista la echipa.

Cooper i-a adus pe Nottingham inapoi in Premier League si a reusit sa-i mentina acolo, in ciuda numeroaselor accidentari cu care s-a confruntat. Daca Steve Cooper isi va aplica in continuare strategia sa, Leicester va cauta in principal sa joace pe contraatac. Acest stil de joc s-ar putea sa functioneze pentru ca Vulpile sa evite retrogradarea, dar va dura ceva pana se vor ridica la nivel inalt.

De la Leicester a plecat cel mai bun mijlocas al lor, Kiernan Dewsbury-Hall, ceea ce va avea impact in acest prim meci. Ca si cum situatia nu era deja dificila, vor lipsi si atacantii Patson Daka si Jamie Vardy pentru primele etape.

Tottenham va avea efectivul aproape complet pentru acest meci. Anul trecut a inceput bine si ma astept ca si in acest sezon sa aiba un start bun.

Spurs vor juca alert cu un antrenor precum Postecoglou, pentru ca au un atac de exceptie si nu prea se apara bine pe contraatac.

Ange Postecoglou este un antrenor caruia ii place sa joace agresiv. Cand Tottenham are posesia mingiei ataca cu toata echipa. In sezonul trecut au fost pe locul trei la intrarile in careu. Acum ca-l au si pe Dominic Solanke, atacul lor va fi si mai bun.

Ramane de vazut ce va face Leicester in acest prim meci, data fiind schimbarea de antrenor, si deci a tacticii de joc, impotriva lui Tottenham, care are toti atacantii apti de joc.

Este de asteptat ca echipa gazda sa execute bine fazele fixe, ceea ce le va da ocazia sa puna in pericol poarta oaspetilor.

Cred ca vom avea parte de un meci alert, cu multe faze de poarta, multe suturi si destule goluri.

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Leicester vs Tottenham
Pronostic:
Bet builder: Victorie Tottenham sau egal + Peste 2.5 goluri + peste 21.5 suturi la poarta
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro