Ponturi Pariuri Tenis Juncheng Shang vs Mariano Navone

UNIBET

Hai sa continuăm cu win-urile și mergem în această noapte la turneul de la Winston Salem pentru meciul dintre chinezul Juncheng Shang și argentinianul Mariano Navone. Vedeți în cele ce urmează avancronica meciului și pronosticul propus.

Juncheng Shang este un jucător din China de doar 19 ani. Momentan el este pe locul 77 ATP, însă cu siguranță vom auzi de el în viitorul apropiat, fiind un real talent. Fost lider mondial la juniori, chinezul evoluează deja de 3 ani la nivel de seniori, câștigând si 5 turnee de nivel ITF și Challenger. Anul trecut l-a bătut de 2 ori pe Ben Shelton, a trecut de Maroszan ori Goffin și a ajuns in fazele superioare la majoritatea turneelor Challenger la care a participat. În 2024 a jucat deja două semifinale la nivel ATP, la Hong Kong și Atlanta, trecând de jucători buni precum Tiafoe, Ruusuvori, Etcheverry sau Van de Zandschulp. Deși nu este foarte înalt, preferă suprafețele rapide, având un serviciu cu mult efect, greu de returnat. În primul tur aici a trecut de Comesana, pierzând doar 3 game-uri.

cota2.ro

Mariano Navone este un sportiv argentinian de 23 ani, momentan pe locul 37 ATP. El este unul dintre cei mai constanti jucători din acest an, reușind un salt incredibil de peste 70 de poziții. Problema lui Navone este însă faptul că joacă exclusiv pe zgură, pe celelalte suprafete fiind cel mult modest. În 2024 are finală la București, finală la Rio, semifinale la Marrakech, finală la Buenos Aires și titlu la Cagliari Challenger unde l-a învins pe Musetti, toate aceste performanțe fiind însă pe suprafețe lente. Argentinianul nu are reflexele necesare pentru a fi combativ pe hard, fiindu-i extrem de greu sa returneze serviciile puternice ale adversarilor și în consecință să facă break.

Am mai mers împotriva lui Navone pe suprafețele rapide anul acesta și am bifat mereu pariurile destul de ușor. Deși pare aproape incredibil la acest nivel, Navone a jucat doar 10 meciuri pe alta suprafață decât zgură în ultimii 4 ani și le-a pierdut pe toate. Mai mult, din 22 seturi disputate el a câștigat unul singur, lucru care spune multe despre potențialul său pe suprafețe rapide. Shang este un jucător de perspectivă, a jucat foarte bine în primul tur și vad o victorie ușoară pentru el.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Juncheng Shang vs Mariano Navone
Pronostic:
Victorie Shang 2-0
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 7.20
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro