Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.86

Superbet

Continuăm seria câștigătoare, iar azi am pregătit un combo din calificările US OPEN, destul de ușor în opinia mea. Vedeți mai jos propunerile mele.

Joao Fonseca este un jucător brazilian de 18 ani, liderul mondial în clasamentul juniorilor. El a făcut de puțin timp trecerea la seniori și desi este încă un copil a castigat 60 % din meciurile disputate. Desi este brazilian el preferă hardul, fiind campionul US Open 2023 la categoria sa de vârstă, fizicul impunător ajutându-l sa domine adversarii cu serviciul si sa trimită mulți ași. Aici vine după un trofeu Challenger la Lexington, iar în 2024 are victorii cu Fils, Sonego, Michelsen sau Popyrin. În primul tur de calificare a trecut de un adversar dificil, Lukas Klein. De cealaltă parte, Hemery este un francez de 29 ani care toată cariera a jucat la nivel inferior. Nu are performanțe notabile fiind mai mult un zgurist. Merg pe Joao.

cota2.ro

Gabriela Ruse este o sportivă de 26 ani din România clasată pe locul 123 WTA. Poziția aceasta este irelevantă și este doar o consecință a faptului că ea s-a confruntat cu multe probleme medicale in ultimii ani, valoarea ei fiind net superioară. Gabi este de mult în circuitul WTA și are chiar și un titlu în 2021 la Hamburg, an la finalul căruia s-a apropiat vertiginos de top 50. Deși este competitivă inclusiv pe hard, zgura este suprafața ei preferată, jucând in cea mai mare perioadă a anului. În ultima perioadă are evolutii bune, cu semifinale la Paris Challenger, sferturi la Rouen și victorii cu Zhu, Cornet sau Burel și este de așteptat să urce în clasament. În primul tur de calificare a câștigat ușor cu Ruzic. Adversara ei, chinezoaica Yexin Ma, este o sportivă modesta care nu a depășit niciodată nivelul ITF. În primul tur de calificare a avut norocul de a o întâlni pe Zarina Diyas, jucătoare care a absentat 2 ani din circuit. Vad o victorie ușoară pentru Ruse.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Joao Fonseca vs Calvin Hemery
Pronostic:
Joao Fonseca -1.5 game-uri h.a
Cota
1.38
Yexin Ma vs Gabi Ruse
Pronostic:
Victorie Ruse 2-0
Cota
1.35
Cota finala: 1.86
Profit: 6.88
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro