Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.04

BETANO

Vitoria Guimaraes și Zrinjski Mostar dispută astăzi, de la ora 19:45, prima manșă a play-off-ului din Conference League. Vitoria Guimaraes trebuie să o găzduiască miercuri pe Zrinjski din motive de securitate. Joi, în play-off-ul Europa League, Braga o înfruntă pe Rapid Viena. Cum distanța dintre stadioanele celor două formații portugheze este foarte mică, UEFA și autoritățile locale au decis ca un meci să fie devansat. Vitoria, formație pregătită de Rui Borges, s-a clasat sezonul trecut pe un meritoriu loc 5 în campionat. Lusitanii au un start perfect de sezon. De fapt, dacă includem și meciurile amicale din vară, statistica e remarcabilă: 10 victorii din 10 meciuri. Au câștigat primele două partide de campionat, 1-0 cu Estoril și 1-0 cu Arouca. În preliminariile Conference League le-au zdrobit pe Floriana și Zurich. 

Zrinjski Mostar este vicecampioana din Bosnia, terminând sezonul trecut la 2 puncte în spatele lui Borac Banja Luka. Au început sezonul european în turul 2 preliminar al Conference League, trecând cu 3-2 la general de Bravo, reprezentantă a Sloveniei. Tot la limită a fost și ultima dispută, 3-2 la general împotriva bulgarilor de la Botev Plovdiv. De 8 ori campioană a Bosniei, Zrinjski a fost o prezență constantă în preliminariile cupelor europene. A ajuns o singură dată în faza grupelor, în ediția trecută de Conference League. A încheiat pe ultima poziție, sub Aston Villa, Legia și AZ Alkmaar.

cota2.ro

• 24-2 este golaverajul celor de la Vitoria Guimaraes în meciurile din acest sezon, incluzând amicalele din vară

• Vitoria Huimaraes a trecut categoric de Floriana (5-0 la general) și de FC Zurich (5-0 la general) în precedentele tururi preliminare din Conference League

• meciul de pe teren propriu împotriva maltezilor de la Floriana a fost unul cu o desfășurare rară. Guimaraes a avut 72% posesia, 17-0 ocazii de gol, 7-0 șuturi pe poartă și 13-0 cornere

• 45.38 milioane de euro valorează lotul celor de la Vitoria Guimaraes. Cel al lui Zrinjski este cotat la sub 9 milioane.

Pe Betano, cota pentru un triumf al Vitoriei Guimaraes este @1.33.

--------------------------------

Young Boys Berna și Galatasaray dispută astăzi, de la ora 22:00, prima manșă a play-off-ului Ligii Campionilor. Young Boys Berna a ajuns la 17 titluri cucerite în Elveția. S-a obișnuit cu prezența la masa bogaților, în Liga Campionilor. Stagiunea trecută a încheiat pe locul 3 o grupă cu Manchester City, Leipzig și Steaua Roșie Belgrad. A mers în play-off-ul pentru optimi din Europa League, fiind eliminat de Sporting Lisabona, 2-4 la general. Din această vară, elvețienii au un nou antrenor, în persoana lui Patrick Rahmen. Spre deosebire de alte perioade de mercato, Young Boys a reușit să își păstreze lotul intact în această vară. Datorită coeficientului bun de țară, formația din Berna a intrat direct în play-off-ul UCL. 

Galatasaray a câștigat sezonul trecut o luptă la baionetă cu Fenerbahce și beneficiază de un culoar mai ușor spre grupa Ligii Campionilor. Și formația antrenată de Okan Buruk își începe aventura direct în play-off. Gruparea Cim-Bom a ajuns să aibă un lot senzațional. În această vară a efectuat și cel mai scump transfer din istoria clubului, plătind 18 milioane de euro pentru transferul mijlocașului central Gabriel Sara. Brazilianul se adaugă unor nume cu rezonanță în fotbalul mondial, precum Mauro Icardi, Dries Mertens, Lucas Torreira, Michy Batshuayi, Hakim Ziyech, Wilfred Zaha sau Davidson Sanchez. 

• Young Boys Berna și-a făcut încălzirea în urmă cu 4 zile în Cupa Elveției, victorie 10-0 împotriva lui Printse-Nendaz

• Galatasaray a disputat 3 meciuri oficiale în acest sezon. Le-a câștigat pe ambele din campionat, 2-1 cu Hatayspor și 2-1 cu Konyaspor. A suferit, în schimb, un eșec șocant în Supercupă, 0-5 contra rivalei Besiktas

• singurul meci directe din Young Boys și Galatasaray a fost un meci amical disputat în 2016 și încheiat la egalitate, scor 1-1

• în toate cele 8 meciuri disputate de Galatasaray în această vară, inclusiv amicale, s-au marcat peste 1.5 goluri

• Young Boys a disputat 6 meciuri oficiale în acest sezon. În toate s-au marcat peste 2.5 goluri.

Cota pentru peste 1.5 goluri în Young Boys - Galatasaray este @1.23.

----------------------------------

Maria Camila Osorio Serrano și Emmna Navarro se înfruntă la noapte în optimile turneului WTA de la Monterrey (Mexic). Camila Osorio este o columbiancă în vârstă de 22 de ani, ocupanta locului 88 în clasamentul WTA. Ca orice sud-americancă, specialitatea ei sunt turneele pe zgură. Pe această suprafață a câștigat și singurele două trofee din carieră, la Bogota, în 2021 și 2024. Performanțele în turneele de Grand Slam sunt modeste. A ajuns o singură dată în turul 3 al unei competiții majore, la Wimbledon 2022. Nu s-a descurcat mai bine nici la Jocurile Olimpice de la Paris, deși s-a jucat pe suprafața ei favorită. A pierdut în turul 3 în fața lui Danielle Collins. Pe hardul de la Monterrey a trecut în primul tur de australianca Ajla Tomljanovic, jucătoare ieșită din formă, revenită după o serie de accidentări, scor 6-2, 7-6(3). 

Emma Navarro e cea mai bogată jucătoare de tenis din lume. Vă vine să credeți sau nu, Djokovic sau Nadal pot doar visa la averea ei. Banii nu sunt obținuți din tenis, ci în calitate de moștenitoare a tatălui ei, miliardarul Ben Navarro. Acest lucru înseamnă multe pentru cariera Emmei. A avut parte de cei mai buni antrenori, are școala la zi și o presiune mai mică a rezultatelor. Americanca în vârstă de 23 de ani traversează cel mai bun moment al carierei, urcând până pe locul 13 mondial. Au ajutat-o rezultatele de anul acesta de la Wimbledon (sfert de finală) și Roland Garros (optimi). Tot în 2024 a venit și primul trofeu important al carierei, pe hardul de la Hobart. La Jocurile Olimpice, Navarro a fost eliminată în optimi chiar de viitoarea campioană, chinezoaica Qinwen Zheng.

• Emma Navarro nu a avut pauză după Jocurile Olimpice. A mers direct la Toronto, unde a avut un parcurs bun, până în semifinale

• 43 de victorii și 18 înfrângeri are Emma Navarro în anul 2024. Camila Osorio are un bilanț mai slab, 21-14

• 63 de ași a servit Emma Navarro în 2024. Camila Osorio are doar 18

• Emma Navarro a câștigat 69.3% dintre game-urile pe propriul serviciu în 2024. Camila Osorio stă mai prost și aici, 55.8%.

• va fi primul meci direct între Camila Osorio și Emma Navarro.

Cota pentru victoria americancei Emma Navarro este @1.25. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Vitoria Guimaraes vs Zrinjski Mostar
Pronostic:
1
Cota
1.33
Young Boys vs Galatasaray
Pronostic:
peste 1.5 goluri
Cota
1.23
Camila Osorio Serrano vs Emma Navarro
Pronostic:
2
Cota
1.25
Cota finala: 2.04
Profit: 7.28
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro