Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.16

UNIBET

Wests Tigers intalneste pe Manly Sea Eagles in etapa cu numarul 25 din Rugby League.

Ambele echipe sunt din Sydney, deci avantajul terenului propriu este doar pe hartie.

cota2.ro

Mai sunt trei etape de jucat din sezonul regulat si Tigers au deoadata sanse sa scape de ultimul loc. Aceasta pentru ca au castigat etapa trecuta in fata altei echipe din subsol, South Sydney Rabbitohs, si s-au apropiat la numai doua puncte de penultima clasata, Parramatta Eels. Tigrii au acum 5 victorii din 22 de meciuri jucate.

Sea Eagles trag pentru un loc in top 4, cu cinci echipe aflate pe locurile 3 – 7 avand numai patru puncte intre ele.

In intalnirile directe recente, Vulturii de Mare domina autoritar, castigand toate meciurile din ultimii trei ani, cinci din ele la diferente mari.

Sea Eagles au cinci victorii in ultimele sase meciuri (12 din cele 21 de meciuri disputate pana acum) si formeaza o echipa solida, un adversar redutabil, care va avea un cuvant greu de spus in play-off-uri. 

Fiorentina joaca pe teren propriu cu Puskás Akademy in ultima runda de calificari in Conference League.

Fiorentina a devenit o figura familiara in Conference League, fiind finalista ultimelor doua editii, si acum va incerca pentru a treia oara sa castige cupa.

Managerul Raffaele Palladino va avea tot lotul la dispozitie pentru acest meci.

Fiorentina abia a inceput campionatul, facand un egal (1-1) in deplasare la Parma.

Pentru echipa maghiara acest sezon deja constituie un progres fata de anii trecuti, cand nu a reusit sa treaca de turul doi din calificari.

In acest an a trecut de Dnipro 1, echipa care a fost desfiintata, apoi a avut un duel greu cu Ararat Armenia (1-0 in deplasare si 3-3 acasa).

Puskas Akademy a jucat deja patru meciuri in campionatul Ungariei si le-a castigat pe toate, dar este fara indoiala ca diferenta de calitate in ceea ce privesc cele doua loturi este in favoarea italienilor.

Chelsea se infrunta cu Servette Geneva pentru calificarea in Conference League.

Clubul londonez a ajuns sa aiba vreo 35-40 de jucatori in lot, daca nu mai multi, cheltuind sume uriase pe transferuri, iar rezultatele inca nu apar.

In prima etapa din Premier League, echipa a jucat primul meci official sub bagheta lui Enzo Mareschi, pierzand pe teren propriu cu 0-2 in fata campioanei Manchester City. Faptul ca a pierdut cu un adversar de asemenea calibru nu e chiar atat de rau, dar presa va pune mereu presiune pe club. Ar fi o realizare mare pentru Chelsea sa castige Conference League, ceea ce le-ar garanta un loc in Europa League, iar un trofeu in plus nu strica niciodata.

Servette a inceput sezonul cu un meci din calificarile pentru Europa League, dar a fost eliminata de Braga. In campionatul Elvetiei, echipa a inceput bine, cu trei victorii, dar a pierdut apoi de doua ori la rand, inclusiv un 0-6 cu Basel.

Chelsea are un lot valoros si Enzo Mareschi va trebui sa gaseasca formula cea mai buna pentru a obtine victorii.

Cu jucatori precum Pedro Neto, Raheem Sterling, Marc Guiu si chiar Enzo Fernandez, si multi altii care toti vor sa impresioneze, Chelsea nu ar trebui sa aiba probleme in aceasta prima mansa de pe teren propriu.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Wests Tigers vs Manly Sea Eagles
Pronostic:
Victorie Manly Sea Eagles (incl. prelungiri)
Cota
1.23
Fiorentina vs Puskas Akademy
Pronostic:
Victorie Fiorentina
Cota
1.21
Chelsea vs Servette Geneva
Pronostic:
Chelsea (-1.5)
Cota
1.45
Cota finala: 2.16
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro