Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.22

BETANO

Molde și Elfsborg dispută astăzi, de la ora 20:00, manșa tur a play-off-ului din Europa League. Molde, club cu 5 titluri de campioană a Norvegiei, a încheiat campionatul precedent abia pe locul 5. Formația pregătită de Erling Moe, în funcție încă din 2015, și-a salvat stagiunea cu triumful din Cupă. Performanța i-a asigurat și prezența în preliminariile Europa League. Molde a avut un traseu complicat spre play-off. A trecut cu 5-4 la general de danezii de la Silkeborg, mai vechea cunoștință a FCSB-ului. Apoi i-a eliminat pe belgienii de la Cercle Brugge, 3-1 la general. Molde se află și în plin campionat. Cu 31 de puncte obținute în 18 etape ocupă poziția a patra.

Elfsborg, de 6 ori campioană a Suediei, a încheiat ultima ediție de campionat pe poziția secundă, depășită doar de Malmo. În luna iunie, conducerea a luat o decizie riscantă. L-a numit antrenor pe Oscar Hiljemark, fost jucător important al clubului, dar în vârstă de doar 32 de ani. Acesta este un adept al fotbalului total și a schimbat sistemul într-un 4-3-3 ofensiv. Suedezii au intrat devreme în competiție, încă din turul I preliminar. Acolo au zdrobit-o pe Pafos, scor 8-2 la general. Au mai trecut de Sheriff Tiraspol, 3-0 la general, și de Rijeka, 3-1 la capătul dublei manșe. În competiția internă, Elfsborg nu o duce la fel de bine, doar locul 7 după primele 19 runde.

cota2.ro

• Molde și Elfsborg au fost adversare și în urmă cu două sezoane, în preliminariile Conference League. Norvegienii se impuneau spectaculos în ambele manșe, 4-1 și 2-1

• Molde are 29 de meciuri consecutive cu gol marcat pe teren propriu

• Elfsborg are o serie activă de 12 meciuri cu gol înscris 

• Kristian Eriksen, atacantul lui Molde, traversează forma carierei. A marcat în 8 din ultimele 12 partide în care a evoluat.

Pe Betano, cota pentru ambele echipe înscriu sau peste 2.5 goluri în Molde - Elfsborg este @1.37.

__________________________

BK Hacken și FC Heidenheim dispută astăzi, de la ora 20:00, manșa tur a play-off-ului din Conference League. BK Hacken, surprinzătoarea campioană a Suediei din 2022, a încheiat stagiunea trecută pe locul 3. A avut un parcurs onorabil și în competițiile UEFA, prezență în grupele Europa League. Formația pregătită de Pal Arne Johansen a defilat până în actualul play-off de Conference. În turul II a reușit victorii istorice, 12-3 la general împotriva luxemburgezilor de la Dudelange. A continuat și cu Paide, din Estonia, 6-1 acasă și 1-1 în deplasare. Hacken începuse prost campionatul intern, dar și-a revenit. A ajuns la 5 puncte de poziția secundă, având și un meci restant.

Heidenheim a fost protagonista unui miracol sezonul trecut. Din calitate de nou promovată și cu cel mai slab lot, cotat la sub 50 de milioane de euro, a reușit să se claseze pe locul 8 în Bundesliga și a obținut calificarea în Conference League. Meritele îi revin, în mare parte, antrenorului Frank Schmidt. Acesta ocupă poziția din 2007, un exemplu de longevitate. Echipa a arătat excelent și în pregătirea noii stagiuni. A câștigat toate cele 7 amicale, inclusiv unele tari cu Parma, Aris și Espanyol.

• Heidenheim a câștigat primul meci oficial al sezonului, în Cupa Germaniei, 4-0 contra lui Villingen

• Maximilian Breunig, atacantul adus de la Freiburg în vară, a marcat un hat-trick în Cupă

• în ultimele 19 meciuri jucate de Hacken s-au marcat de fiecare dată peste 1.5 goluri

• 12 din ultimele 13 meciuri jucate de Hacken au fost GG.

Pe Betano, cota pentru GG sau peste 2.5 goluri în Hacken - Heidenheim este @1.33.

________________________

Fiorentina și Akademia Puskas dispută astăzi, de la ora 21:00, manșa tur a play-off-ului din Conference League. Fiorentina o ia de la capăt în tentativa de a întrerupe blestemul. Formația viola a jucat ultimele două finale din Conference League și le-a pierdut pe ambele, dramatic, cu West Ham și Olympiakos. Cea de anul trecut, jucată la Atena, a fost urmată de un șoc la echipă. Fanii s-au revoltat, iar antrenorul Vincenzo Italiano a părăsit postul. Locul i-a fost luat de Raffaele Palladino. Acesta a primiti întăriri importante, aproape 50 de milioane de euro investite în transferuri. Printre numele importante sosite se numără Moise Kean, De Gea, Marin Pongragic sau Albert Gudmundsson. La debutul în Serie A, Fiorentina a scos un 1-1 la Parma.

Akademia Puskas, un proiect asemănător până într-un punct cu cel al lui Gică Hagi, a încheiat stagiunea trecută pe locul 3 în prima ligă a Ungariei. Zsolt Hornyák, antrenor aici din 2019, are la dispoziție un lot cu mulți tineri lipsiți de experiență la nivel european. Dacă Fiorentina a intrat direct în play-off-ul Conference League, maghiarii ar fi trebuit să joace două tururi preliminare. Au profitat de falimentul ucrainenilor de la Dnipro-1, apoi s-au chinuit cu Ararat Armenia, 4-3 la general. 

• 284.45 milioane de euro valorează lotul Fiorentinei. Cel al Akademiei Puskas este cotat la sub 10 milioane de euro

• Fiorentina e o forță pe teren propriu. A pierdut doar două partide acasă în anul 2024, contra lui Inter și AC Milan

• Akademia Puskas n-a ajuns niciodată în grupele cupelor europene. În cele 3 participări anterioare a fost eliminată de Hammarby, RFS și Vitoria Guimaraes

• 18 goluri a marcat Fiorentina în cele 7 meciuri jucate pe teren propriu în ediția precedentă de Conference League.

Pe Betano, victoria celor de la Fiorentina are cota @1.22.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Molde vs Elfsborg
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.37
Hacken vs Heidenheim
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.33
Fiorentina vs Akademia Puskas
Pronostic:
1
Cota
1.22
Cota finala: 2.22
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro