Ponturi Pariuri Rugby Brisbane Broncos vs Parramatta Eels

Casa Pariurilor

Brisbane Broncos intalneste pe Parramatta Eels in cadrul etapei cu numarul 25 din Rugby League.

Acest meci este critic pentru Brisbane, gazdele trebuie sa obtina victoria neaparat ca sa ramana in cursa pentru unul din ultimele doua locuri de play-off.

cota2.ro

De la Broncos lipsesc trei jucatori importanti (Reece Walsh, Payne Haas si Ezra Mam) datorita unor accidentari. Revine insa Selwyn Cobbo pe aripa dreapta, un foarte bun marcator de eseuri. In Rugby League este tipic ca extremele sa inscrie eseuri la coltul terenului, de multe ori prin salturi acrobatice ca sa evite placaje de ultima clipa.

Antrenorul lui Broncos, Kevin Walters, a spus ca Selwyn Cobbo va juca pe pozitia sa preferata, aripa dreapta, si va avea un mare impact la echipa.

Intr-un pariu separat voi lua un bet builder cu Selwyn Cobbo sa inscrie un eseu si Brisbane sa obtina victoria la cota 2.05.

Eels au avut un sezon foarte slab. Momentan sunt pe locul 16 din 17, la egalitate de puncte cu ultima clasata, dar cu punctaverajul mai bun.

De la oaspeti lipsesc doi jucatori importanti, Mitch Moses si Junior Paulo, datorita unor accidentari, dar Maika Sivo revine la echipa pentru acest meci.

Parramatta a pierdut opt din ultimele noua meciuri, prin urmare se afla acum intr-o lupta stransa in subsolul clasamentului pentru evitarea ultimului loc, situatie in care nu s-a mai aflat din anul 2018.

Broncos este finalista de anul trecut, dar au avut un inceput de sezon foarte greu, jucand in primele cinci etape cu echipe din top trei, inclusiv cu campioana, si pierzand toate acele meciuri. De atunci s-au zbatut sa se mentina in top 8, iar acum sunt in situatia de a trebui sa castige toate cele trei meciuri ramase din sezonul regulat.

Brisbane a avut pauza saptamana trecuta, dar in etapa anterioara a castigat un meci foarte greu in deplasare la North Queensland Cowboys, echipa care era in top 4, cu un scor incredibil de mare: 42-18.

In ultimele trei intalniri cu Parramatta, Broncos a castigat de fiecare data, de doua ori in deplasare si o data acasa, la scoruri mari, 10, 44 si respectiv 16 puncte.

In ultima luna Eels au avut de jucat meciuri grele cu adversari puternici, Storm, Panthers, Roosters, si intre ele au avut o deplasare in Noua Zeelanda unde i-au invins pe Warriors.

Eels vin deci dupa o luna grea, si acum trebuie sa joace in deplasare la Brisbane cu o echipa odihnita si dornica de joc dupa saptamana de pauza pe care a avut-o.

Broncos sunt foarte motivati si spera sa obtina inca o victorie categorica in fata unei echipe care nu se regaseste si care trebuie sa simta efectele programului greu pe care l-a avut in ultimele saptamani. 

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Brisbane Broncos vs Parramatta Eels
Pronostic:
Brisbane Broncos (-9.5)
Cota
1.91
Cota finala: 1.91
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro