Ponturi Pariuri Tenis Lulu Sun vs Ekaterina Alexandrova

Superbet

Ne facem pregătirea pentru US Open cu un meci din semifinalele turneului 250 de la Monterrey, acolo unde se întâlnesc Lulu Sun si Ekaterina Alexandrova. Vedeți mai jos avancronica meciului și pronosticul propus.

Lulu Sun este o sportivă din Noua Zeelandă de 23 ani, aflată pe locul 57 WTA. Ea este fără discuții una dintre revelațiile acestui sezon, sportivă obișnuită până anul acesta cu nivelul Challenger și ITF, dar care a reușit să ajungă până în sferturile de finală la Wimbledon. Asemenea adversarei sale, Sun este o sportivă masivă, cu lovituri puternice, încercând deseori să lovească decisiv. Le-a bătut recent pe campioana olimpică și finalista Australian Open, Qinwen Zheng, dar și pe Emma Raducanu sau Noskova. În 2024 a câștigat două trofee mici, de nivel ITF. Aici a avut un traseu ușor trecând de Paquet, Carle și Andreeva si joacă prima semifinală la nivel WTA din carieră.

cota2.ro

Ekaterina Alexandrova este o sportivă de 29 ani din Rusia, aflată pe locul 30 WTA. Ea joacă bine in special pe suprafețe rapide, acolo unde are și cele mai bune rezultate din carieră, loviturile sale puternice oferindu-i un mare avantaj. Rusoaica vine după trei ani buni, în care a câștigat 3 trofee, la Hertsogenboschx2 și Seoul si a ajuns în finală la Cleveland, semifinale la Madrid, Charleston și Ostrava, obținând victorii cu jucătoarele de top din circuit. Chiar și în 2024 are victorii cu Rybakina la Adelaide sau Swiatek și Pegula la Miami, lucru care ii certifică valoarea incontestabilă. Aici le-a bătut pe Zarazua și Yuan, fără să piardă set.

Fără discuții, Alexandrova este sportiva mult mai experimentată, o jucătoare care in opinia mea poate bate pe absolut oricine intr-o zi bună, inconstanța fiind însă cea mai mare problemă a ei. Rusoaica este o sportivă de moral, iar atunci când leagă câteva rezultate bune este greu de oprit, lucru vizibil aici la Monterrey unde nu a cedat set. De cealaltă parte, Lulu Sun este o sportivă intr-o creștere exponențială, însă ea nu are experienta meciurilor de anvergură. Servește bine si este greu de break-uit, astfel că aștept un meci destul de lung. În singura întâlnire directă, Alexandrova a bătut 7-5, 7-6, tot pe hard.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Lulu Sun vs Ekaterina Alexandrova
Pronostic:
Victorie Alexandrova & peste 20.5 game-uri
Cota
2.90
Cota finala: 2.90
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro