Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.01

BETANO

Prima zi de weekend vine cu multe meciuri tari din toate campionatele importante ale Europei, dar noi ne-am oprit la două partide care ne oferă o cotă de 2,01 pentru biletul zilei.

Oprire în Premier League, unde City n-ar trebui să aibă nicio emoție cu Ipswich, și, mai apoi, la final de zi, revenim la București pentru derby-ul dintre Dinamo și Universitatea Craiova.

cota2.ro

De la 17:00, Manchester City primește vizita nou-promovatei Ipswich! ”Cetățenii” au început stagiunea cu dreptul, succes pe terenul lui Chelsea, 2-0, iar echipa lui Guardiola e ultra-favorită pentru duelul de azi.

Ipswich a rezistat o repriză cu Liverpool, prima, dar apoi s-a dezintegrat în partea secundă. ”Cormoranii” au câștigat cu 2-0 și puteau marca alte 2-3 goluri după ieșirea de la vestiare. Cu siguranță că elanul lui Ipswich va mai duce în câteva runde, dar echipa lui McKenna este doar una dintre candidatele certe la lupta pentru evitarea retrogradării.

  • Am ales aici să mergem pe un 1 pauză / 1 final, dar cu siguranță se pot obține cote bune și pentru pariuri care au în prim-plan orice selecție pe Manchester City.

Echilibrul îl regăsim la duelul dintre Dinamo și Craiova, derby care le prinde în formă bună pe ambele combatante. După 6 etape, Craiova e lider, cu 14 puncte, în timp ce Dinamo e pe 5, cu 9 puncte.

  • Se întâlnesc cele mai bune atacuri din acest start de sezon! Craiova a înscris 13 goluri, în timp ce Dinamo a marcat de 14 ori până acum;
  • Oltenii lui Gâlcă au încasat 4 goluri în 6 etape, în timp ce defensiva lui Kopic ia ceva mai multă ”apă”: 9 goluri încasate de Dinamo în 6 meciuri;
  • ”Câinii” vin după 2 remize consecutive, dar sunt neînfrânți de 5 etape;
  • Craiova face parte din trioul echipelor neînvinse în campionat, alături de U Cluj și Oțelul Galați, iar oltenii ajung la București după 2 victorii la rând și 4 victorii în ultimele 5 meciuri de campionat.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Manchester City vs Ipswich
Pronostic:
1 pauză / 1 final
Cota
1.37
Dinamo vs Universitatea Craiova
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.47
Cota finala: 2.01
Profit: 10.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro