Ponturi Pariuri Fotbal Liverpool vs Brentford

Fortuna

Liverpool intalneste pe Brentford in ultimul meci din cadrul etapei a doua din Premier League.

Liverpool cu Slot la carma joaca altfel decat atunci cand antrenor era Klopp. In prima etapa cu Ipswich Town au inceput mai incet, au fost incomodati de marcajul om la om al lui Ipswich. In repriza a doua insa au turat motoarele, au avut mai mult succes la combinatiile in trei si au castigat cu 2-0.

cota2.ro

Cormoranii joaca mai incet acum si isi bazeaza jocul mai mult pe posesie, incercand sa bata pressingul adversarilor si apoi sa atace rapid. In meciurile amicale de dinaintea inceperii campionatului, aceasta tactica a mers foarte bine in meciurile cu Arsenal, United si Sevilla, dar si in meciul din prima etapa cu Ipswich. Chestia este ca aceasta tactica nu va merge intotdeauna, si vor fi momente cand Cormoranii vor pierde mingea in propria jumatate de teren.

Una din diferentele majore dintre Klopp si Slot este faptul ca acum Liverpool este o echipa mai agresiva in incercarea de a recupera balonul, si prin urmare comite multe faulturi. In etapa trecuta cu Ipswich, Liverpool a faultat de 12 ori inca din prima repriza, ajungand la 18 faulturi la terminarea meciului.

Pana acum, in meciurile de cand echipa a fost preluata de Slot, Liverpool a comis 18, 14 si respectiv 12 faulturi.

Brentford a castigat cu 2-1 in fata lui Crystal Palace in prima etapa. Albinele au jucat foarte bine pe contraatac, dar si in aparare sunt foarte bune, ceva de baza sub conducerea lui Thomas Frank.

Liverpool va avea in fata un adevarat test, deoarece oaspetii au un bloc defensiv solid, care a dat batai de cap echipelor de top din Premier League in ultimii ani. In plus, Brentford a fost in top 6 anul trecut la numarul de dueluri castigate.

Oaspetii formeaza o echipa rapida si periculoasa pe contraatac, dar sunt buni si la atragerea de faulturi. In meciul din prima etapa, adversarul lor, Crystal Palace, a comis 15 faulturi, fata de numai 6 ale lui Brentford.

Liverpool a aratat bine cu Ipswich Town in prima etapa, dar Brentford le va crea mai multe probleme, de unde preferinta mea sa pariez pe faulturi.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS FĂRĂ DEPUNERE 50 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Liverpool vs Brentford
Pronostic:
Liverpool va comite peste 11.5 faulturi
Cota
1.72
Cota finala: 1.72
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro