Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.23

BETANO

Începe US Open, ultimul turneu de mare șlem al anului și asa cum v-am obișnuit, în următoarele două săptămâni vom încerca să vă oferim cele mai bune recomandări în lupta cu bookmakerii. Pentru prima zi am pregătit un combo cu șanse bune de reușită. Vedeți despre ce este vorba mai jos.

Juncheng Shang - Alexander Bublik 

cota2.ro

Unul dintre cele mai echilibrate meciuri din prima zi pe tabloul masculin mi se pare cel dintre chinezul Shang și Bublik.Fost lider mondial la juniori, chinezul evoluează deja de 3 ani la nivel de seniori, câștigând si 5 turnee de nivel ITF și Challenger. Anul trecut l-a bătut de 2 ori pe Ben Shelton, a trecut de Maroszan ori Goffin și a ajuns in fazele superioare la majoritatea turneelor Challenger la care a participat. În 2024 a jucat deja două semifinale la nivel ATP, la Hong Kong și Atlanta, trecând de jucători buni precum Tiafoe, Ruusuvori, Etcheverry sau Van de Zandschulp. Deși nu este foarte înalt, preferă suprafețele rapide, având un serviciu cu mult efect, greu de returnat. De cearta parte, Bublik este un jucător înalt care se bazează mult pe serviciu, aceasta fiind principala sa armă. Trimite mulți ași și comite de asemenea și foarte multe duble greșeli, fiind recunoscut pentru stilul său exuberant care place însă publicului. Deși uneori pare că joacă exclusiv de plăcere, kazahul face și performanță, având cucerite 4 titluri ATP, cel mai important chiar pe iarbă, la Halle. Atunci când este serios, pe rapide Bublik poate câștiga cu absolut orice jucător din circuit, însă este de asemenea genul care poate pierde cu oricine. Văd un meci echilibrat, poate chiar 5 seturi. Bublik este clar mai talentat, însă nu pare să aibă prea mult chef în această perioadă, în timp ce Shang este pe o traiectorie ascendentă.

Yafan Wang - Maria Sakkari 

Maria Sakkari este o jucătoare de 29 ani din Grecia, momentan pe locul 9 WTA. Ea este o prezență constantă în topul circuitului feminin în ultimii ani, participantă la Turneul Campioanelor, cea mai mare performanță a sa fiind în 2022 când a ajuns pană pe locul 3 mondial. Maria își apără an de an punctele în circuit și ajunge în fazele superioare ale turneelor, însă pare că niciodată nu a reușit să impresioneze cu adevărat, fiind incapabilă să gestioneze momentele cu adevărat importante. Prin urmare, ea a câștigat doar 2 trofee în carieră, iar în competițiile de mare șlem nu a depășit niciodată faza semifinalelor, având cel mai slab palmares din acest punct de vedere, dintre sportivele de top. Adversara ei este o chinezoaica de nivel mediu, Yafan Wang. Ea este o jucătoare excelentă de nivel Challenger, insă nu a făcut niciodată pasul cu adevărat către nivelul mare. Am văzut-o în ultimul meci disputat, cel contra Sarei Sorribes Tormo, meci în care a câștigat 5 game-uri contra unei zguriste foarte slabă pe hard. Merg pe Sakkari cu un over mic. 

Varvara Gracheva - Coco Gauff 

Azi întră in joc și campioana en-titre, Coco Gauff în fata Varvarei Gracheva. Nu voi mai insista pe performanțele tinerei americane, locul 3 mondial și o jucătoare care probabil își va pune amprenta pe tenisul feminin cel puțin un deceniu de acum înainte, insă aici voi merge pe un pariu special. Nu înțeleg liniile atât de jos pe dublele greșeli ale lui Gauff, mai ales că pe hard ea a trimis un număr enorm de duble anul acesta. În ultimele 5 meciuri, Coco a trimis minim 4 duble, indiferent cât de scurt a fost meciul și cred ca are șanse bune să o facă și astăzi. Gracheva i-a luat recent set lui Swiatek și poate prelungi meciul suficient pentru atingerea liniei de către adversara sa.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Juncheng Shang vs Alexander Bublik
Pronostic:
Peste 35.5 game-uri
Cota
1.55
Yafan Wang vs Maria Sakkari
Pronostic:
Victorie Maria Sakkari & peste 15.5 game-uri
Cota
1.00
Varvara Gracheva vs Coco Gauff
Pronostic:
Gauff 4+ duble greșeli
Cota
1.44
Cota finala: 2.23
Profit: 9.84
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro