Ponturi Pariuri Fotbal Verona vs Juventus

UNIBET

VERONA - JUVENTUS

In aceasta seara, de la ora 21:45, pe ”Stadio Marc'Antonio Bentegodi”, Verona primeste vizita celor de la Juventus, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 2, din Serie A.

  • Confruntarea dintre ”Gialloblu” si ”Batrana Doamna” va fi prima din acest sezon pentru Antonio Giua, central in varsta de 36 ani, cu numai putin de 52 meciuri conduse in Serie A.

VERONA: Stiri, statistici, analiza si informatii

cota2.ro

In sezonul trecut, ”Mastinii” s-au clasat abia pe pozitia a 13-a, cu 38 de puncte acumulate in 38 de etape si la o distanta de doar trei puncte fata de locurile retrogradabile.

Total surprinzator, Verona a inceput noua editie de Serie A cu un succes la scor de ”forfeit” contra campioanei din urma cu doua sezoane, Napoli, gratie reusitelor semnate de Rocha Livramento (min. 50) si Daniel Mosquera (min. 75 / min. 90+4).

”Galben-albastrii” sunt o echipa extrem de dura, lucru observat si in editia precedenta cand au inregistrat cea mai mare medie de faulturi comise per meci (14.2), a treia cea mai mare medie de tackling-uri per meci (16.3) si al doilea cel mai mare numar de cartonase rosii primite (6).

Noul antrenor al Veronei, Paolo Zanetti, a acceptat oferta venita din partea conducerii in finalul editiei precedente, dupa ce a stat numai putin de 9 luni fara angajament. Italianul a fost demis de Empoli in sezonul trecut dupa doar 4 runde, in care a inregistrat infrangeri pe linie si un golaveraj catastrofal: 0 goluri marcate - 12 goluri primite.

Acesta va miza in aceasta seara pe aceeasi formula din prima etapa, mai precis un 4-2-3-1 cu Duda si Serdar la ”inchidere” si cu Livramento, Kastanos si Lazovic in spatele lui Tengstedt, atacant care isi poate pierde statutul de titular daca Mosquera, jucator venit in aceasta vara de la Bucaramanga, va marca la foc automat, asa cum a facut-o la partida de debut.

JUVENTUS: Stiri, statistici, analiza si informatii

”Hegemonia” lui Juventus in campionatul Italiei a ”apus” in ultimii ani, asta deoarece Inter Milano, AC Milan si Napoli au preluat conducerea, in timp ce ”Batrana Doamna” nu a reusit sa se claseze mai sus de pozitia a treia. 

”Bianconerii” au debutat cu dreptul in noul sezon de Serie A, impunandu-se categoric in fata nou-promovatei Como, scor 3-0, in urma reusitelor semnate de Mbangula (min. 23), Weah (min. 45+1) si Andrea Cambiaso (min. 90+1).

Juventus a cheltuit mult pe transferuri in aceasta vara, iar ”lista de dorinte” a lui Thiago Motta nu e nici pe departe de a fi terminata. Dupa venirile lui Thuram, Cabal si Kalulu, ”zebrele” l-au semnat in acest week-end si pe Nico Gonzalez, jucator venit de la Fiorentina, iar in urmatoarele zile e asteptat sa bifeze si semnatura lui Koopmeiners, ”septarul” Atalantei.

In editia precedenta, Juventus s-a remarcat printr-o defensiva eficace, a doua cea mai buna din campionat (31 goluri primite), a fost formatia cu cele mai multe ocazii mari de gol ratate (63) si a fost o echipa foarte ghinionista, asta deoarece a lovit de 17 ori barele portilor adverse.

Thiago Motta, tehnician venit de la ”revelatia” sezonului trecut, Bologna, va miza in aceasta seara pe un 4-2-3-1 putin modificat fata de prima etapa, asta deoarece Weah si Thuram nu pot evolua din pricina unor accidentari musculare. Douglas Luiz va face pereche cu Locatelli in fata apararii, in timp ce Cambiaso va juca alaturi de Yildiz si Mbangula, in spatele lui Vlahovic.

Istoricul meciurilor directe dintre Verona si Juventus

Verona a reusit doar o singura victorie contra celor de la Juventus, in ultimele 4 sezoane. In editia precedenta, Juventus s-a impus la limita pe propriul teren, scor 1-0, in timp ce la retur, pe ”Stadio Marc'Antonio Bentegodi”, am avut parte de o remiza foarte spectaculoasa, scor 2-2.

Echipe probabile: Verona - Juventus

Verona (4-2-3-1): Montipo - Tchatchoua, Dawidowicz, Coppola, Frese - Duda, Serdar - Livramento, Kastanos, Lazovic - Tengstedt

Juventus (4-2-3-1): Di Gregorio - Danilo, Gatti, Bremer, Cabal - Locatelli, Luiz - Cambiaso, Mbangula, Yildiz - Vlahovic

Concluzie & Pronostic

Pentru acest meci am ales sa mizez pe doi jucatori, anume Darko Lazovic si Andrea Cambiaso. ”Optarul” celor de la Verona este un jucator care cauta mult poarta, inclusiv de la distanta, lucru pe care l-am observat destul de clar in partidele contra ”Batranei Doamne” din sezonul trecut, in special in confruntarea de la Verona. Ma astept ca diseara sa inregistreze cel putin o ocazie de gol, mai ales ca Juventus, pe teren strain, permite destul de mult adversarilor. 

Deasemenea, mizez si pe un sut in dreptul lui Andrea Cambiaso, jucator polivalent, care evolueaza atat ca fundas dreapta, cat si ca mijlocas de banda. Diseara e asteptat sa evolueze in locul accidentatului Weah, in timp ce pozitia sa din francul drept al apararii sa fie luata de Danilo. Cambiaso a marcat in prima etapa, iar diseara sunt sanse foarte mari sa-l vedem expediind un sut spre poarta lui Montipo.

Pontul meu pentru meciul Verona - Juventus este ”Darko Lazovic 1+ suturi & Andrea Cambiaso 1+ suturi”, la o cota de 2.04, disponibila pe Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Verona vs Juventus
Pronostic:
Darko Lazovic 1+ suturi & Andrea Cambiaso 1+ suturi
Cota
2.04
Cota finala: 2.04
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro