Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.21

Superbet

Casper Ruud il intalneste pe Yunchaokete Bu in primul tur de la US Open.

Ruud a obtinut multe victorii pe suprafete hard in acest an si a jucat o finala aici la US Open, destul de recent, in 2022.

cota2.ro

Bu (locul 123 in lume) a castigat un singur meci la nivel ATP in toata cariera sa, si acela prin retragerea adversarului. Talentatul jucator chinez a participat la cinci turnee Challenger pentru a se pregati pentru US Open, ajungand in semifinale la patru din ele. Cel mai bun rezultat al sau a fost castigarea titlului la Challengerul de la Granby.

La New York, Bu a trebuit sa joace in calificari si aceasta va fi prima sa participare pe tabloul principal la un turneu de Grand Slam.

Indiferent de adversarii pe care i-a eliminat jucatorul chinez in calificari, sa nu uitam ca Ruud este totusi unul dintre cei mai buni jucatori din lume si nu ar trebui sa aiba prea multe probleme in acest meci. 

Un alt meci din primul tur de la US Open care mi-a atras atentia, este cel dintre Reilly Opelka si Lorenzo Musetti.

Opelka este un jucator periculos datorita serviciului sau, dar abia a revenit recent dupa o pauza de doi ani datorata accidentarii la spate. El inca incearca sa-si gaseasca forma, dupa o absenta atat de lunga.

Desigur, Reilly Opelka a avut o revenire foarte impresionanta pe terenurile de tenis, ajungand in semifinale la Newport, primul turneu la care a participat, castigand trei meciuri consecutive de trei seturi. Cu toate acestea, asa cum se mai intampla cu jucatorii care revin dupa accidentari, pe masura ce si-a supus corpul la mai mult efort, au inceput sa se complice si lucrurile. Astfel, Opelka a pierdut patru din urmatoarele sase meciuri si acum vine la New York dupa trei infrangeri consecutive.

De cealalta parte, Musetti a castigat bronzul la Olimpiada, invingandu-l pe Auger-Aliassime, si incearca sa obtina un rezultat bun la US Open ca sa-si consolideze pozitia in top 20.

Musetti are o mare ocazie acum, mai ales ca Opelka nu a mai jucat un meci de cinci seturi de la Wimbledon 2022, si date fiind ultimele sale rezultate, nu se stie cum va suporta corpul sau cerintele fizice ale unui asemenea meci. 

Laslo Djere il are ca adversar pe Jan-Lennard Struff in prima zi de la US Open.

Djere, locul 109 mondial, are un bilant negativ in acest an, 13-17, si a castigat numai cinci meciuri pe tablourile principale ale turneelor la care a participat. Jucatorul sarb nu a avut un sezon prea bun pana acum. Jocul sau in meciul cu Svajda de la Winston-Salem a fost destul de slab. Djere nu a impresionat deloc si nu a aratat ca ar fi aproape de revenirea sa la o forma buna.

Struff, locul 35 mondial, este un jucator destul de constant, care a avut cateva rezultate bune recent. Cu toate acestea, la nivel de Grand Slam nu a facut cine stie ce impresie, mai ales din cauza ghinionului de a cadea cu jucatori de top inca din primele tururi. De exemplu, doua din cele trei infrangeri la Grand Slamurile din acest an au fost contra unor jucatori din top 10 (De Minaur si Medvedev).

Struff este in forma si este jucatorul mai bun pe suprafete hard dintre cei doi, si ar trebui sa avanseze in turul doi.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Casper Ruud vs Yunchaokete Bu
Pronostic:
Victorie Ruud
Cota
1.28
Reilly Opelka vs Lorenzo Musetti
Pronostic:
Victorie Musetti
Cota
1.44
Laslo Djere vs Jan-Lennard Struff
Pronostic:
Victorie Struff
Cota
1.20
Cota finala: 2.21
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro