Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.07

BETANO

Am început foarte bine turneul și vrem să bifam și astăzi un combo care în opinia mea are șanse foarte mari de câștig. Vedeți opțiunile mele de pariere de pe tabloul feminin.

Mirra Andreeva este o jucătoare din Rusia de doar 17 ani, aflată pe locul 23 WTA. Ea este poate cel mai bun produs pe care îl va da tenisul feminin, inca un copil care se poate lupta de la egal la egal și are deja victorii cu marile jucătoare din circuit. Ea s-a făcut cunoscută anul trecut la Madrid, când primind un wildcard le-a eliminat pe rând pe Fernández, Haddad Maia și Linette. Desi este bună pe toate suprafețele, zgura pare ca i se potrivește cel mai bine, iar în 2024 a câștigat primul său trofeu WTA, la Iași și a ajuns in semifinalele Roland Garros, o performanță incredibilă la vârsta ei. Recent are performanțe și pe hard, iar aici vine duce sferturi la Cincinnati, unde a pierdut contra liderului mondial Swiatek după unul dintre cele mai frumoase meciuri ale anului. Osorio Serrano este la rândul ei o jucătoare care mie îmi Place, însă ea este crescuta și construită pentru zgură. Fiind scundă are probleme cu jucătoarele puternice, iar aici nu ii dau multe șanse.

cota2.ro

Caroline Garcia este o jucătoare de 30 ani din Franța, momentan pe locul 30 WTA. Deși caracterizată de inconstanță, cariera ei arată extrem de bine, ea fiind de numai puțin de 11 ani în top 100, perioadă în care a câștigat numai puțin de 12 titluri WTA, maximul fiind Turneul Campioanelor de acum 2 ani. Nu neglijam performanțele ei de la dublu, fiind multiplă câștigătoare de GS, alături de conaționala Mladenovic. Garcia chiar este tipul de jucătoare care poate bate pe oricine, la fel de bine cum poate pierde cu oricine, pe hard fiind o jucătoare de luat in seamă în orice moment. Servește bine, este agresivă la retur, încercând să obțină avantaj din primele puncte. Renata Zarazua este o jucătoare din Mexic, apărută recent în top 100. Deși nu mai este chiar tânără, a evoluat toată cariera la nivel Challenger și ITF, fiind văzută rar la nivel înalt. Indiferent de anul slab pe care îl face Garcia, mi se pare prea mare cota ei.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Mirra Andreeva vs Camila Osorio Serrano
Pronostic:
Victorie Mirra Andreeva & sub 26.5 game-uri
Cota
1.38
Renata Zarazua vs Caroline Garcia
Pronostic:
Victorie Garcia
Cota
1.50
Cota finala: 2.07
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro