Ponturi Pariuri Fotbal Rayo Vallecano vs FC Barcelona

UNIBET

RAYO VALLECANO - FC BARCELONA

In aceasta seara, de la ora 22:30, pe ”Campo de Futbol de Vallecas” din Madrid, Rayo Vallecano primeste vizita celor de la FC Barcelona, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 3, din La Liga.

  • Partida va fi condusa de Cesar Soto Grado, central care in prima etapa a arbitrat jocul de pe ”Estadi de Son Moix”, dintre Mallorca si Real Madrid, meci incheiat la egalitate, scor 1-1.

RAYO VALLECANO: Stiri, statistici, analiza si informatii

”Rayistas” au debutat in noul sezon cu o victorie pe ”San Sebastian” contra celor de la Real Sociedad, scor 2-1, dupa care, tot in deplasare, pe ”Coliseum Alfonso Perez”, au remizat ”alb” cu Getafe, intr-un meci in care nu s-a trimis nici macar un sut pe spatiul portii.

cota2.ro

In sezonul precedent, Rayo Vallecano a evitat cu mari emotii retrogradarea, clasandu-se, dupa cele 38 de etape, pe pozitia a 17-a, prima deasupra ”zonei periculoase”.

”Franjirrojos” nu au cheltuit nici macar un euro pe transferuri in aceasta vara, iar dupa ce i-au semnat pe Etienne, Pelayo, Pedro, Gumbau, Embarba si Augusto, sefii clubului madrilen au reusit sa oficializeze si transferul lui James Rodriguez, fostul jucator al celor de la Real Madrid si Bayern Munchen, ajuns in acest moment la 33 de ani.

Rayo s-a remarcat in editia precedenta prin al doilea cel mai mic numar de goluri marcate din La Liga (29), prin numarul mare de cartonase galbene primite (104), dar si prin numarul mare de ocazii de gol (13.0 per meci).

Inigo Perez va miza in aceasta seara pe o formula cu doi ”inchizatori” si cu trei mijlocasi ofensivi care in cele mai multe momente vor crea superioritate in fata fundasilor, pe atacurile Barcelonei. 

FC BARCELONA: Stiri, statistici, analiza si informatii

”Catalanii” au incheiat editia precedenta din La Liga pe pozitia secunda, in spatele rivalilor de la Real Madrid, formatie care si-a adjudecat titlul cu numai putin de 10 puncte avans.

FC Barcelona a debutat in acest campionat cu doua victorii identice contra Valenciei si celor de la Athletic Bilbao, scor 2-1. Robert Lewandowski, golgeterul ”blaugranas” din sezonul trecut, a inceput perfect noua campanie, reusind sa marcheze numai putin de trei goluri.

Hansi Flick a schimbat sistemul in tabara ”ros-albastrilor”, trecand la o formula cu trei mijlocasi ofensivi si un singur atacant, asta dupa ce Xavi miza pe un prim 11 cu doi ”wingeri” care aveau un aport defensiv destul de scazut, lucru observat si in numarul mare de goluri primite in campionatul precedent.

Transferat in aceasta vara, de la RB Leipzig, in schimbul a 55 de milioane de euro, Dani Olmo poate fi inregistrat la Barcelona si poate evolua in meciul de diseara. Aceasta inregistrare a fost intarziata din cauza plafonului salarial impus de liga si a regulilor severe de fair-play ale forului spaniol.

E greu de crezut ca tehnicianul german o sa-l titularizeze astazi pe Olmo, tinand cont ca deja a creat un prim 11 de baza, cu Pedri si Bernal in rol de mijlocasi defensivi si cu un ”cvartet” ofensiv format din Yamal, Raphinha, Torres si Lewandowski.

Istoricul meciurilor directe dintre Rayo Vallecano si FC Barcelona

”Catalanii” au avut meciuri dificile contra celor de la Rayo Vallecano, obtinand doar un singur succes contra acestora in ultimele 6 meciuri directe. La ultimele trei vizite pe ”Campo de Futbol de Vallecas”, FC Barcelona a inregistrat doua infrangeri si o remiza.

Echipe probabile: Rayo Vallecano si FC Barcelona

Rayo Vallecano (4-2-3-1): Cardenas - Balliu, Lejeune, Mumin, Espino - Valentin, Ciss - De Frutos, Palazon, Embarba - Camello

FC Barcelona (4-2-3-1): Ter Stegen - Kounde, Cubarsi, Martinez, Balde - Bernal, Pedri - Yamal, Raphinha, Torres - Lewandowski

Concluzie & Pronostic

Robert Lewandowski e jucatorul cu cele mai mari sanse de a marca in aceasta seara, iar Hansi Flick il pune foarte mult in valoare, in noua formula. Polonezul a inceput excelent aceasta editie si sunt sanse mari sa continue pe aceeasi linie, mai ales ca Barcelona intalneste o formatie care a suferit destul de mult din punct de vedere defensiv in editia precedenta. Pe Unibet am gasit un pret foarte bun pentru o reusita in dreptul ”nouarului” vice-campioanei.

Pontul meu pentru meciul Rayo Vallecano - FC Barcelona este ”Robert Lewandowski marcheaza”, la o cota de 2.43, disponibila pe Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Rayo Vallecano vs FC Barcelona
Pronostic:
Robert Lewandowski marcheaza
Cota
2.43
Cota finala: 2.43
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro