Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.40

UNIBET

Cape Town City intalneste pe Orlando Pirates in prima mansa a semifinalelor Cupei MTN 8 la fotbal (Africa de Sud).

Orlando Pirates este detinatoarea cupei si porneste favorita in aceasta confruntare.

cota2.ro

City s-a calificat in semifinale dupa o victorie cu 1-0, obtinuta dintr-un penalty in minutul 88 in deplasare la Sekhukhune. Acum Cape Town City reinnoieste rivalitatea cu Piratii, care i-a batut atat acasa cat si in deplasare in campionatul trecut, ambele victorii cu 2-0.

City a ajuns in finala Cupei MTN 8 o singura data pana acum, in 2021, cand a pierdut in urma loviturilor de departajare cu Mamelodi Sundowns.

Orlando Pirates este detinatoarea trofeului, dar de fapt ei au castigat aceasta cupa de trei ori in ultimii patru ani. In sferturile de finala, Piratii i-au invins pe teren propriu pe Supersport cu 3-1 dupa prelungiri.

Returul acestei semifinale se va juca sambata, invingatoarea urmand sa intalneasca pe Mamelodi Sundowns sau Stellenbosch, care joaca cealalta semifinala. Orlando Pirates este o echipa obisnuita cu prezenta in finala cupei si sa o si castige. In plus, a jucat foarte bine cu Supersport, pe cand Cape Town City a trebuit sa traga tare ca sa obtina victoria cu Sekhukhune.

Calificarea nu se va decide in acest meci, dar cred ca Piratii nu vor pierde aici. 

Felix Auger-Aliassime joaca cu Jakub Mensik in primul tur de la US Open.

Auger-Aliassime si Mensik s-au intalnit la Mastersul de la Madrid acum cateva luni. Jucatorul canadian conducea cu 6-1 1-0 cand Mensik s-a retras. De atunci Aliassime a jucat destul de bine, ajungand in turul patru la Roland Garros, obtinand locul patru la Olimpiada de la Paris si ajungand in turul al treilea la Cincinnati.

La numai 18 ani, Mensik a ajuns deja pe locul 65 in lume, si poate ajungea si mai sus daca nu erau accidentarile. Din nefericire pentru el, si-a mai iesit din forma si nu a reusit sa treaca de calificari nici la Montreal, nici la Cincinnati. Mensik este talentat si poate sa puna probleme oricui, dar Auger-Aliassime si-a recapatat increderea in sine si sta si mai bine din punct de vedere fizic, mai ales cand vine vorba de un meci de cinci seturi.

Este greu de spus stadiul in care este Mensik acum, dar nu pare ca si-a revenit complet, a fost destul de inconstant de cand a revenit in circuit.

In ciuda finalului incredibil de meci cu Jack Draper, Auger-Aliassime are moralul ridicat, este in forma si spera sa mearga bine la US Open.

Denis Shapovalov il are ca adversar pe Botic Van De Zandschulp la US Open.

Unul din aspectele pozitive pentru Shapovalov in acest an este felul cum a jucat la Grand Slam-uri. In ciuda faptului ca se tot zbate sa prinda o forma buna, a obtinut patru victorii la acest nivel, ceea ce i-a adus calificari in turul al treilea atat la Openul Francez, cat si la Wimbledon. La acele turnee a pierdut numai la jucatori foarte buni, precum Hubert Hurkacz in patru seturi, si respectiv Ben Shelton in cinci seturi.

Jucatorul Canadian revine la US Open dupa ce a absentat anul trecut, fiind accidentat. US Open a fost cel mai constant Grand Slam pana acum pentru Shapovalov, unde nu a pierdut niciodata in primul tur si a ajuns pana in cel putin turul trei la toate cele sase editii la care a participat. Cel mai bun rezultat al sau aici a fost un sfert de finala in 2020.

Problemele lui Botic Van De Zandschulp sunt si mai grave, deoaerece lipsa victoriilor si o serie de infrangeri demoralizatoare i-au diminuat pasiunea pentru tenis. Pe la inceputul anului chiar a facut aluzie la o retragere timpurie din tenis.

Van de Zandschulp a jucat un singur meci de pregatire pe terenurile hard si a pierdut clar cu 2-0 in fata lui Arthur Cazaux la Winston-Salem. Este clar ca jucatorul olandez nu este in forma si nici moralul nu-i este ridicat.

Acesti doi jucatori s-au intalnit in acest an la Indian Wells, cand Shapovalov a castigat in doua seturi, 6-1 6-4.

Data fiind forma slaba a lui Botic Van De Zandschulp, Shapovalov porneste favorit pe drept in aceasta confruntare.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Cape Town City vs Orlando Pirates
Pronostic:
Orlando Pirates (+0.25)
Cota
1.00
Jakub Mensik vs Felix Auger-Aliassime
Pronostic:
Victorie Felix Auger-Aliassime
Cota
1.30
Denis Shapovalov vs Botic Van De Zandschulp
Pronostic:
Victorie Denis Shapovalov
Cota
1.30
Cota finala: 1.69
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro