Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.05

BETANO

Madison Keys și Maya Joint sunt adversare astăzi în turul secund al turneului de la US Open. Madison Keys a revenit pe hardul care i-a adus cele mai frumoase momente ale carierei. În 2017, juca finala la US Open și urca până pe locul 7 mondial. Ajunsă la 29 de ani, americanca a depășit momentele complicate, mai multe accidentări. A urcat din nou vertiginos și a ajuns pe poziția a 14-a a clasamentului WTA. Madison a sărit peste Jocurile Olimpice, s-a retras și la singurul turneu premergător competiției de la New York. Și-a păstrat puterile, iar prestația din primul tur arată că a ales strategia corectă. A învins-o cu 6-4, 6-1 pe Katerina Siniakova, cehoaica aflată pe locul 36 WTA.

Adversara de astăzi nu are statutul Katerinei. Maya Joint este o jucătoare de 18 ani, născută în Statele Unite ale Americii, dar care reprezintă Australia. Ocupă locul 135 WTA și se află pentru prima dată pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam. A fost nevoită să dispute 3 tururi de calificare, iar în urmă cu două zile a avut un meci lung împotriva Laurei Siegemund, triumf 6-4, 7-5.

cota2.ro

•⁠ ⁠64 de minute a stat pe teren Madison Keys în primul tur. Maya Joint a petrecut o oră și 42 de minute

•⁠ ⁠8 turnee a cucerit Madison Keys în carieră. Are un trofeu și în anul 2024, la Strasbourg

•⁠ ⁠la precedenta ediție de US Open, Madison Keys a ajuns până în semifinale. A pierdut dramatic în fața bielorusei Aryna Sabalenka, în supertiebreak

•⁠ ⁠Madison Keys a câștigat 63% dintre meciurile disputate în carieră în turneele WTA.

Cota pentru victoria lui Madison Keys este @1.14.

____________________________________

Steaua Roșie Belgrad și Bodo/Glimt dispută astăzi, de la ora 22:00, manșa decisivă a play-off-ului Ligii Campionilor. Steaua Roșie, campioana Serbiei, s-a obișnuit cu aerul tare al cupelor europene. Sezonul trecut a evoluat în Liga Campionilor, într-o grupă cu Manchester City, Leipzig și Young Boys. Datorită coeficientului bun de țară, Crvena a intrat direct în play-off. Și-a făcut încălzirea prin câteva meciuri de campionat, 4 victorii, un egal și niciun eșec. Antrenorul Vladan Milojevic nu are probleme cu accidentările. Echipa lui nu a jucat în weekend. Un alt avantaj îl va reprezenta atmosfera din Belgrad, una cum rar găsești în fotbalul mondial.

Bodo/Glimt nu este genul de formație care să se sperie de public. Campioana Norvegiei are la rândul ei atuuri importante. A căpătat experiență la nivel european, sferfinalistă anii trecuți în Conference League. Bodo/Glimt este în plin campionat. Aproape și-a adjudecat un nou titlu. A strâns 44 de puncte în 20 de runde și are un avans de 8 lungimi față de urmăritoarea Viking. Secretul reușitelor îl reprezintă omogenitatea și continuitatea la nivelul băncii tehnice. Tehnicianul Kjetil Knutsen e în funcție din ianuarie 2018.

•⁠ ⁠Bodo/Glimt a câștigat cu 2-1 manșa tur contra Stelei Roșii. A fost un meci spectaculos, un raport de 17-10 al ocaziilor, în favoarea norvegienilor

•⁠ ⁠18 goluri a marcat Steaua Roșie în primele 5 runde de campionat

•⁠ ⁠În weekend, Bodo/Glimt a obținut o victorie zdrobitoare în campionat, 6-0 împotriva lui Sarpsborg

•⁠ ⁠Bodo/Glimt a mai disputat două tururi preliminare. A trecut cu 7-1 la general de RFS și cu 5-1 de Jagiellonia.

Cota pentru ambele echipe înscriu sau peste 2.5 goluri în meci este @1.37.

__________________________________

Atletico Madrid și Espanyol Barcelona sunt adversare astăzi, de la ora 22:30, în runda cu numărul 3 din La Liga. Nu e un secret, Atletico vrea titlul în acest sezon. Nici nu și-ar putea propune mai puțin în condițiile în care lui Diego Simeone i-au fost îndeplinite toate dorințele, transferuri de aproape 190 de milioane de euro. Atacul arată senzațional în acest moment. În vară au sosit Alexander Sorloth și Julian Alvarez. Notabile sunt și venirile lui Conor Gallagher, Robin Le Normand și Clement Lenglet. Madrilenii au început cu o remiză la Villarreal, scor 2-2, iar runda trecută și-au arătat forța. Au învins-o cu 3-0 pe Girona, o prestație de superstar a lui Marcos Llorente, gol, pasă de gol și prezențe în toate acțiunile.

Espanyol este o nou-promovată care va avea serios de tras pentru menținerea în La Liga. Patronii au avut arici la buzunare și nu i-au adus întăriri antrenorului Manolo González. Rezultatele din primele două etape sunt în consecință, înfrângeri cu același scor, 0-1, în fața lui Valladolid și Real Sociedad.

•⁠ ⁠535.50 milioane de euro valorează lotul lui Atletico. Cel al lui Espanyol este cotat la 65.30 milioane

•⁠ ⁠Atletico a arătat o eficiență remarcabilă în acest debut de sezon, 5 goluri din 11 șuturi expediate pe poartă 

•⁠ ⁠Espanyol s-a chinuit teribil în primele două etape. Nu a marcat și a expediat doar 5 șuturi pe spațiul portilor adverse

•⁠ ⁠Espanyol nu s-a mai impus pe terenul lui Atletico din 2018.

Cota pentru victoria lui Atletico Madrid este @1.31.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Madison Keys vs Maya Joint
Pronostic:
1
Cota
1.14
Steaua Roșie Belgrad vs Bodo/Glimt
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.37
Atletico Madrid vs Espanyol
Pronostic:
1
Cota
1.31
Cota finala: 2.05
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro