Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.86

BETANO

Am ajuns in turul secund, iar azi avem așteptări mărite pentru un bilet special format din 3 meciuri de pe tabloul masculin, pe care am ales să îl joc la Betano. Vedeți in cele ce urmează opțiunile ce sper să ne aducă profit.

Rinky Hijikata - Grigor Dimitrov 

cota2.ro

Grigor Dimitrov a renăscut în ultimul an și desi mulți îl vedeau aproape de retragere el a reintrat în top 10, a câștigat un turneu Masters și a bătut toți jucătorii de top din circuit. Bulgarul servește extrem de puternic și are unul dintre cele mai bune procentaje de puncte câștigate pe primul serviciu din întreg circuitul, trimițând mai mereu mulți ași. Adversarul său de azi este Rinky Hijikata, un australian crescut pe hard, extrem de talentat, însă prea firav fizic pentru a putea fii competitiv cu mai puternicii săi adversari. Este a 3-a întâlnire de anul acesta între cei doi, iar statistica spune multe. 6- 1, 6-4 la Brisbane și 6-1, 6-0 la Montreal, meciuri în care bulgarul a trimis 18 asi.

Ben Shelton - Roberto Bautista Agut 

Roberto Bautista Agut este unul dintre sportivii care primesc cei mai mulți ași din circuit, este scund și sta destul de avansat la retur. Desi este spaniol, pe hard este bun, astfel că aici e foarte posibil sa avem un meci mai echilibrat decât o arată cotele. Ben Shelton este stângaci, iar acest lucru ii poate incomoda pe adversari, iar US Open este turneul său favorit. Ei s-au întâlnit și anul trecut la US Open, iar Ben a dat 14 asi intr-un meci sigur. Acum americanul nu mai este un teenager ci o certitudine, iar reflexele lui Agut s-au pierdut cu vârsta. Merg pe depășirea liniei.

Laslo Djere - Novak Djokovic 

O alta reeditare a unui meci de anul trecut este cel dintre sârbii Laslo Djere și Novak Djokovic. Atunci am avut un thriller în care Nole a revenit de la 0-2 la seturi, acelea fiind și singurele seturi pierdute de campionul en-titre în drumul spre trofeu. Dacă de Nole am tot vorbit, cel mai bun jucător al tuturor timpurilor, Djere este un jucător ne nivel mediu, înalt si extrem de inconstant putând trece ușor de la partide dezastruoase la meciuri mari. Aici a trecut de Struff in primul tur, un adversar foarte tare, meci în care a fost imperial la serviciu, trimițând numai puțin de 16 asi. Djokovic joacă relaxat după ce si-a îndeplinit și ultimul obiectiv al carierei, titlul olimpic, iar Djere este unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, astfel că văd un meci relaxat. Merg pe așii lui Djere.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Rinky Hijikata vs Grigor Dimitrov
Pronostic:
Dimitrov 11 + ași
Cota
1.62
Ben Shelton vs Roberto Bautista Agut
Pronostic:
Ben Shelton 17 + asi
Cota
1.47
Laslo Djere vs Novak Djokovic
Pronostic:
Djere 7+ asi
Cota
1.62
Cota finala: 3.86
Profit: 25.74
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro