Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.90

UNIBET

Moreton City Excelsior intalneste pe Perth Glory in optimile de finala ale Cupei Australiei la fotbal.

Moreton City joaca in campionatul statal din Queensland si a terminat recent sezonul regulat, clasandu-se pe locul 2. Echipa s-a calificat in optimi dupa ce a trecut cu usurinta de Campbelltown City (5-1), echipa din Australia de Sud.

cota2.ro

Moreton are o medie de cinci goluri inscrise per meci in rundele anterioare ale Cupei. In weekend, Excelsior a ratat ocazia sa castige un trofeu, fiind eliminati de Queensland Lions cu 3-0 in Cupa Statului Queensland.

Perth Glory a trecut prin schimbari majore la club, avand inclusiv un nou antrenor, David Zdrillic. Ca sa ajunga in aceasta faza a competitiei, echipa din Australia de Vest a trebuit sa joace un tur preliminar, deoarece a terminat sezonul trecut pe ultimul loc. Mai intai a trecut de Brisbane Roar pe teren neutru la Darwin (4-2), apoi a eliminat-o pe Melbourne City in primul tur, pe teren propriu, intr-un meci cu noua goluri (5-4).

La Perth a avut loc o infuzie de jucatori tineri, printre care Abdelelah Faisal si Nathanael Blair, care au inscris deja cateva goluri alaturi de experimentatul Adam Taggart.

Pentru acest meci, David Zdrilic a spus ca vrea sa mentina standardele ridicate la care Glory a jucat pana acum, pentru a avea sanse sa o elimine pe Moreton City Excelsior. Zdrillic a spus ca nu vrea sa aiba soarta unor echipe cu pretentii din A-League, care au fost deja eliminate de echipe din campionatele statale, precum Sydney FC si campioana Central Coast Mariners.

Echipa pe care Perth Glory o va alinia va fi similara cu cea care a eliminat pe Melbourne City.

Moreton City a avut un sezon foarte bun in campionatul statal din Queensland, si este posibil sa si inscrie in acest meci, dar Glory a aratat ca are clasa si motivatia sa mearga mai departe in aceasta competitie, eliminand deja doua echipe cu pretentii din A-League. 

NWS Spirit joaca cu Melbourne Victory intr-un alt meci din optimile de finala ale Cupei Australiei la fotbal.

NWS Spirit joaca in campionatul statal din Noua Tara Galilor de Sud. In campionatul recent incheiat, Spirit s-a clasat pe locul 10 din 16 echipe, avand cu sase puncte mai mult decat primul loc retrogradabil.

In turul precedent au jucat foarte bine si i-au eliminat pe Glenorchy Heights (echipa care conduce in campionatul Tasmaniei) cu un 3-0 convingator.

Melbourne Victory si-a aratat clasa in turul precedent, cand i-a eliminat cu 4-1 pe Lambton Jaffas, o echipa de top din campionatul statal (Noua Tara Galilor de Sud). Marcatorii golurilor au fost cateva cunostinte vechi din A-League, precum Bruno Fornaroli, Alex Lee si Nishan Velupillay.

NWS Spirit a marcat numai 39 de goluri in cele 30 de meciuri jucate in campionat, si nu a inscris nici un gol in ultimele doua meciuri.

Acesta este un meci urias pentru aceasta echipa, deoarece Melbourne Victory nu numai ca a terminat pe locul trei in A-League, dar a ajuns pana in Finala Campionatului, pierzand in prelungiri.

NWS a avut un parcurs bun pana aici, dar Victory este la un nivel prea ridicat pentru ei, si dupa ce au inscris patru goluri in poarta lui Lambton, ma astept ca si de aceasta data sa obtina o victorie fara emotii.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Moreton City Excelsior vs Perth Glory
Pronostic:
X2 & peste 2.5 goluri
Cota
1.38
NWS Spirit vs Melbourne Victory
Pronostic:
2 & peste 2.5 goluri
Cota
1.38
Cota finala: 1.90
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro