Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.00

Superbet

STEAUA ROSIE BELGRAD - BODO/GLIMT

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Stadion Rajko Mitic” din Belgrad, Steaua Rosie primeste vizita celor de la Bodo/Glimt, intr-un meci din cadrul Play-Off-ului UEFA Champions League.

In partida tur de pe ”Aspmyra Stadion”, ”galben-negrii” s-au impus cu scorul de 2-1, gratie reusitelor semnate de Odin Luras Bjortuft (min. 52) si Isak Maatta (min. 62). Golul de onoare al sarbilor a fost marcat de Ognjen Mimovic, in minutul 75, in urma unei faze fixe.

Formatia lui Vladan Milojevic a intrat in competitie chiar din acest Play-Off, in timp ce norvegienii au fost nevoiti sa joace doua tururi preliminare, trecand fara prea mari emotii de RFS (7-1, la general) si Jagiellonia (5-1, la general).

cota2.ro

Steaua Rosie Belgrad a inceput aproape perfect sezonul in competitia interna, bifand numai putin de 4 succese si o remize in primele 5 runde. Mai mult decat atat, in aceste jocuri, ”Zvezda” a reusit sa marcheze numai putin de 18 goluri, defensiva cedand doar de 4 ori.

De partea cealalta, Bodo Glimt conduce detasat in Eliteserien, avand numai putin de 8 puncte avans fata de principalele urmaritoare. In runda disputata in week-end, formatia lui Kjetil Knutsen i-a administrat un ”set” celor de la Sarpsborg, impunandu-se cu un neverosimil 6-0.

Nu sunt accidentari noi in cele doua tabere, drept urmare, e foarte probabil ca cei doi tehnicieni sa mizeze pe aceleasi ”garnituri” utilizate in confruntarea din urma cu o saptamana.

Pontul meu pentru meciul Steaua Rosie Belgrad - Bodo/Glimt este ”GG sau 3+”, la o cota de 1.38, disponibila pe Superbet.

ISTANBUL BASAKSEHIR - ST. PATRICKS

In aceasta seara, de la ora 19:00, pe ”Fatih Terim Stadium” din Istanbul, Basaksehir primeste vizita celor de la St. Patricks, intr-un meci din cadrul Play-Off-ului UEFA Conference League.

In jocul tur disputat in urma cu o saptamana, cele doua formatii au remizat ”alb”, in urma unui meci destul de plictisitor, in care s-au inregistrat doar 12 ocazii de gol, respectiv un singur sut pe spatiul portii.

Formatia lui Atan Cagdas nu a avut emotii in primele tururi preliminare, acolo unde a trecut de La Fiorita (10-1, la general) si Iberia 1999 (3-0, la general). Turcii au inceput bine si competitia interna, bifand o remiza contra celor de la Rizespor si o succes spectaculos contra lui Alanyaspor, scor 4-2.

Irlandezii au un parcurs extrem de slab in campionat, acolo unde ocupa in prezent pozitia a 7-a si fiind la aproximativ 8 puncte distanta fata de locurile care ofera participarea in cupele europene. ”Pat's” au ajuns in Play-Off dupa ce au trecut de Vaduz (5-3, la general) si Sabah Baku (2-0, la general).

Din punct de vedere valoric, Basaksehir e net superioara, avand un lot cotat de site-urile de specialitate la aproximativ 49 de milioane de euro, in timp ce formatia irlandeza are o cota de piata de doar 3.95 milioane de euro.

Basaksehir a punctat de 12 ori in cele trei meciuri disputate pe teren propriu, iar oaspetii nu au reusit decat un singur succes in ultimele 15 meciuri jucate pe teren strain.

Pontul meu pentru meciul Istanbul Basaksehir - St. Patricks este ”1 & Peste 1.5 goluri”, la o cota de 1.45, disponibila pe Superbet.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Steaua Rosie Belgrad vs Bodo/Glimt
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.38
Istanbul Basaksehir vs St. Patricks
Pronostic:
1 & Peste 1.5 goluri
Cota
1.45
Cota finala: 2.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro