Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.35

Casa Pariurilor

North Queensland Cowboys intalneste pe Melbourne Storm in cadrul etapei a 26-a din Rugby League.

Ambele echipe s-au calificat in play-off.

cota2.ro

North Queensland a fost una dintre cele mai in forma echipe din competitie, asigurandu-se de un loc in meciurile eliminatorii cu patru etape inainte de incheirea sezonului regulat. Cea mai mare victorie a lor a fost impotriva lui Canberra Raiders in ultimul meci jucat (acum doua saptamani), cu 42-4.

Melbourne Storm a castigat deja trofeul Minor Premiers acordat castigatoarei sezonului regulat. Astfel, echipa din Victoria va juca pe teren propriu toate meciurile din play-off. Dat fiind faptul ca locul intai este deja asigurat, antrenorul oaspetilor, Craig Bellamy, a decis sa odihneasca 11 titulari (o echipa este formata din 13 jucatori). El i-a pastrat in echipa doar pe Cameron Munster si Ryan Papenhuyzen, doi dintre cei mai buni jucatori ai lui Melbourne. Aceasta pentru ca au nevoie de minute de joc, cei doi jucatori suferind accidentari serioase care i-au tinut departe de gazon pentru mult timp in acest sezon.

Melbourne Storm a avut un parcurs aproape perfect in a doua jumatate a sezonului, castigand 10 din cele 11 meciuri jucate. In intreg campionatul, Melbourne a castigat 22 de meciuri si a pierdut numai 4 pana acum. Desigur, forma si trendul sunt irelevante din moment ce Storm va alinia o echipa schimbata aproape in intregime.

Cowboy-ii sunt pe locul 6 (primele 8 se califica in play-off), si pana la final (mai sunt doua etape) pot urca un loc sau cobora un loc, ceea ce are importanta pentru ei, deoarece pot juca primul meci din play-off pe teren propriu sau in deplasare.

Etapa trecuta echipa din nordul indepartat (Townsville) a avut pauza, deci jucatorii sunt odihniti si au avut timp sa se pregateasca pentru acest meci. In plus, doi jucatori importanti revin la echipa in urma unor accidentari: Jeremiah Nanai si Jason Taumaolo, ceea ce va aduce un mare plus echipei chiar acum inainte de play-off-uri.

Cowboys au castigat ultimele doua meciuri contra lui Storm pe acest stadion la diferente mari (36-6 si 40-25). Acum ca oaspetii vin cu o echipa formata mai mult din rezerve, ma astept la o victorie confortabila a gazdelor. 

Arthur Fils se infrunta cu Gabriel Diallo in turul al doilea de la US Open.

Diallo, locul 143 mondial, are un bilant de 6-11 in turneele ATP in toata cariera sa si acest meci reprezinta doar cea de-a doua aparitie a sa la un Grand Slam. Jucatorul canadian are talent, dar nu are experienta.

Fils este clasat cu vreo 120 de locuri mai sus decat Diallo (locul 24) si deja a castigat un turneu ATP 500, la Hamburg in acest an. Desi este predispus la greseli, jucatorul francez a jucat totusi la turnee de nivel mult mai ridicat decat adversarul sau de azi, si ar trebui sa castige acest meci fara prea multe probleme.

Un alt aspect de luat in considerare este ca Diallo a avut mari dificultati in primul tur, trecand de Jaume Munar in patru seturi, dar a luat cateva pauze medicale datorate unor probleme la umar. Daca serviciul sau, una din cele mai bune arme ale sale, nu este la nivel ridicat, va avea probleme cu Fils. 

Un alt meci din turul al doilea de la US Open este cel dintre Tomas Machac si Sebastian Korda.

Acest meci ar trebui sa fie atractiv, intre doi jucatori care au progresat mult. Korda a ajuns pe locul 16 in lume, si doar ce a castigat cel mai mare titlu din cariera sa, ATP 500 Washington. Dupa Washington a ajuns in semifinale la Montreal.

El are un serviciu puternic si se pare ca a adaugat si ceva zip la forehandul sau, atacand mingea mai devreme un pic.

Jucatorul american si-a pastrat forma buna invingandu-l in primul tur pe Corentin Moutet in trei seturi: 7-6(3), 6-1, 6-0.

Machac la randul lui are o victorie asupra lui Djokovic in drumul sau spre finala de la Geneva, si o medalie de aur la Dublu Mixt la Olimpiada de la Paris. De remarcat insa ca jucatorul ceh avea un bilant de numai 2-7 in ultimele meciuri inainte de victoria cu Fognini din primul tur.

Machac nu mai este jucatorul care impresiona anul trecut si la inceputul lui 2024. Victoria sa asupra unui Fognini care nu mai este demult un jucator periculos, a fost prima dupa o serie de trei infrangeri consecutive. Nici jocul lui de pe fundul terenului nu mai este acelasi, si la felul cum serveste Korda, si avand si avantajul terenului propriu, ar trebui ca jucatorul american sa se califice in turul trei.

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
North Queensland Cowboys vs Melbourne Storm
Pronostic:
Victorie North Queensland Cowboys (incl. prelungiri)
Cota
1.30
Arthur Fils vs Gabriel Diallo
Pronostic:
Victorie Arthur Fils
Cota
1.33
Tomas Machac vs Sebastian Korda
Pronostic:
Victorie Sebastian Korda
Cota
1.36
Cota finala: 2.35
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro