Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.02

BETANO

Hai să continuăm forma excelentă de pe site, cu un combo pe care mă aștept să îl bifăm fără mari emotii. Am ales un meci de pe tabloul masculin și unul de la fete, iar mai jos aveți opțiunile mele de pariere.

Elina Svitolina - Coco Gauff

cota2.ro

Coco Gauff este campioana en-titre de la US Open, locul 3 mondial și evident, una dintre favoritele la fazele finale. La doar 20 ani, Coco este deja de ceva timp una dintre cele mai bune jucătoare din lume, cu o maturitate mult peste vârsta ei. Dacă performanțele ei nu mai au nevoie de comentarii, finale de GS și deja 7 turnee importante în palmares, Coco s-a confruntat cu o mare problemă în meciurile pe hard de anul acesta și anume dublele greșeli. Ea are probleme mari la serviciul secund și a ajuns la medii comparabile doar cu Alycia Parks. În primele două tururi aici a dat 15 duble, deși adversarele sale au câștigat doar 2, respectiv 4 game-uri și nu au opus deloc rezistență. Svitolina este încă o sportivă de top, care a revenit bine după ce a născut. Este agresivă și pune presiune la retur, astfel își impinge adversarele să riște. Aici văd un meci destul de lung, poate chiar cu decisiv, timp suficient pentru Coco să își facă linia propusă.

Ben Shelton - Frances Tiafoe

Pe tabloul masculin m-am oprit la duelul american dintre Shelton și Tiafoe. Sunt foarte multe similitudini între cei doi, un serviciu violent, formă bună și mai ales faptul că US Open este pentru amândoi turneul favorit, unde au atins cele mai importante performanțe din carieră. Sunt orgolii mari la mijloc, mai ales că Ben l-a bătut și anul trecut pe Foe din postura de outsider, iar acum Frances are o revanșă de luat. Ei au avut și anul acesta un meci, finala de la Houston, meci de 31 game-uri decis în decisiv. Valorile sunt apropiate, miza mare și nu cred că vreunul dintre ei se poate impune ușor. Pare meciul perfect pentru over.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Elina Svitolina vs Coco Gauff
Pronostic:
Gauff prima la 5 duble greșeli
Cota
1.42
Ben Shelton vs Frances Tiafoe
Pronostic:
Peste 35.5 game-uri
Cota
1.42
Cota finala: 2.02
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro