Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.34

Fortuna

Penrith Panthers intalneste pe South Sydney Rabbitohs in cadrul etapei cu numarul 26 din Rugby League.

Panterele au pierdut doua meciuri la rand pentru prima data dupa mai bine de un an. Motivul principal este faptul ca au jucatori accidentati, jucatori de impact la echipa, precum Nathan Cleary, cel mai bun mijlocas la gramada si coordinator de joc din liga. Acum, revenind pe teren propriu, echipa gazda va fi motivata sa castige acest meci, deoarece este amenintata pozitia lor in top 4, care ofera un parcurs mai avantajos spre Finala Campionatului.

cota2.ro

In etapa trecuta Penrith a pierdut la Canberra, si in urma acelui rezultat a cazut doua locuri in clasament, de pe doi pana pe patru. Distanta fata de locul 5 s-a micsorat vizibil, la numai doua puncte acum (echivalentul unei victorii), astfel ca trebuie sa reactioneze in acest meci.

Acum ca talismanul lor, Nathan Cleary, este indisponibil pana cel putin cand incep play-off-urile, Panterele se bazeaza pe Jarome Luai sa preia fraiele in teren si sa coordoneze jocul impreuna cu Brad Schneider.

Iepurasii merg foarte prost. Sunt ancorati in subsol, cu numai doua echipe sub ei, o cadere masiva fata de echipa care a jucat in play-off-uri timp de cinci ani la rand, intre 2018 si 2022.

Pe langa faptul ca nu merg bine, cei mai importanti doi jucatori ai lor sunt absenti, Latrell Mitchell fiind suspendat, iar capitanul Cameron Murray accidentat.

Panterele vor trebui sa preseze si daca chiar vor sa ajunga sa joace pentru al patrulea titlu consecutiv, ii vor bate confortabil pe Iepurasi. La felul cum au jucat Rabbitohs in ultima vreme, fara orizont, asa cum a fost si meciul cu Newcastle din etapa trecuta de pe teren propriu (pierdut cu 16-36), Penrith nu ar trebui sa aiba probleme in aceasta seara.

 Voi lua un handicap alternativ pentru acest meci.

Griquas se infrunta cu Cheetahs in cadrul rundei a 9-a din Currie Cup la rugby (Africa de Sud)

Cheetahs sunt pe locul 4 in clasament si se lupta cu Pumas (locul 5) pentru ultimul loc din semifinala. Ambele sunt la egalitate de puncte, Cheetahs avand punctaverajul mai bun. Astfel, oaspetii vor avea in vizor o victorie cu punct bonus (un punct bonus se acorda cand echipa inscrie cel putin patru eseuri).

Gheparzii nu au convins insa in ultimele saptamani, si desi pornesc favoriti, nu pot sa ma bazez pe ei ca pot acoperi handicapul de 9 puncte in fata unei echipe, Griquas, care, conform declaratiilor, vrea sa faca un meci bun. In ultima etapa au jucat la Pretoria cu Bulls si dupa un inceput bun de partida, inconstanta din jocul lor s-a dovedit decisiva, pierzand meciul cu 47-24.

Griquas ramane o echipa periculoasa pe teren propriu, mai ales pe suprafata tare a terenului lor din Kimberley.

Astfel, ma voi orienta spre totalul de puncte. Toate meciurile lui Griquas de pe teren propriu in acest sezon au avut cel putin 64 de puncte.

Voi lua un total alternativ ceva mai mic.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS FĂRĂ DEPUNERE 50 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Penrith Panthers vs South Sydney Rabbitohs
Pronostic:
Penrith Panthers handicap alternativ (-13.5)
Cota
1.49
Griquas vs Cheetahs
Pronostic:
Total puncte alternativ - peste 55.5
Cota
1.57
Cota finala: 2.34
Profit: 13.40
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro