Ponturi Pariuri Tenis Alex de Minaur vs Daniel Evans

WINNER

Pentru astăzi merg pe un meci în care favoritul cert nu ar trebui să aibă probleme. Vedeți aici avancronica meciului Alex De Minaur - Daniel Evans.

Alex De Minaur este un jucător Australian de 25 ani, aflat pe locul 10 ATP. El este un mare talent, care a reușit să intre în top 20 de acum 4 ani, însă a explodat pe măsură așteptărilor abia în ultima perioadă. El a reușit de-a lungul carierei să câștige 10 titluri ATP, toate pe suprafețe rapide, ultimul chiar pe iarbă la Hertogenbosch. De Minaur este bun pe toate suprafețele, are finale la Queens pe iarba si la Los Cabos pe hard , dar si câteva victorii interesante pe zgură. Deși nu este foarte solid fizic lovește mingea exploziv si poate concura cu mai puternicii săi oponenți. Anul acesta a jucat foarte bine, are titlu la Hertogenbosch, titlu la Acapulco, finală la Rotterdam, sferturi la Monte Carlo, sferturi la Roland Garros și victorii cu Djokovic, Zverev, Tsitsipas, Ruud, Rublev, Medvedev ori Dimitrov. A trecut de Giron și Virtanen pierzând un singur set.

cota2.ro

Daniel Evans este un jucător britanic de 33 ani, clasat pe locul 184 ATP, un mare talent pe care viața extrasportivă l-a limitat mult in carieră. Evans a fost mulți ani intre primii 50 jucători ai lumii, însă de fiecare dată când a prins o formă bună s-a întâmplat ceva, ori o accidentare, ori un incident și este greu de crezut că mai poate urca pe finalul carierei. Britanicul preferă suprafețele rapide, acolo unde are și singurele titluri ATP din carieră, la Melbourne 2 în 2021 si la Washington anul trecut, însă are rezultate onorabile pe toate suprafețele. Aici a câștigat cel mai lung meci din istoria US Open contra lui Khachanov, iar apoi a trecut de Navone, un zgurist.

Alex De Minaur este unul dintre cei mai în formă jucători din acest an și a pierdut doar 3 meciuri pe teren din ultimele 20. El a progresat enorm, iar hardul este suprafața lui favorită, tabloul permițându-i să spere la fazele finale. Evans este o surpriză, iar fizic el nu este tocmai bine după un meci de aproape 6 ore. Merg cu încredere pe o victorie lejeră a lui Alex De Minaur.

Am jucat acest pariul la WINNER!

ÎNREGISTREAZĂ-TE online și primești 700 de Lei BONUS + 100 de Lei FREEBET

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI
Alex de Minaur vs Daniel Evans
Pronostic:
Alex De Minaur 3-0
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro