Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.11

UNIBET

Western Province intalneste pe Pumas in cadrul etapei a 9-a din Currie Cup la rugby.

Aceasta este penultima etapa a sezonului regulat. Western Province a pierdut toate sansele de a mai prinde un loc in play-off, pe cand Pumas este la un punct in urma lui Cheetahs, care ocupa ultimul loc calificant. La victorie se acorda 4 puncte. In ultima etapa, Pumele vor juca pe teren propriu tocmai cu Cheetahs, si indiferent de rezultatul de azi, in ultima etapa Gheparzii trebuie sa le bata pe Pume ca sa prinda locul 4.

cota2.ro

Western Province a jucat cu o echipa tanara in aceasta editie a Currie Cup, si nu a avut un sezon prea bun, reusind doar doua victorii pana acum. Cand a aparut meciul la casele de pariuri, cotele pe victoria lui Western Province erau pe la 1.81. Dupa ce au fost anuntate echipele, insa, piata a reactionat si cotele au scazut dramatic, ajungand chiar pana la 1.39.

Western Province si-a intarit echipa pentru acest meci cu mai multi jucatori care participa in competitia europeana inter-cluburi United Rugby Championship, precum si cu doi jucatori de la nationala Africii de Sud, campioni mondiali (Manie Libbok si Steven Kitshoff). Astfel, cu toti jucatorii de calibru care au revenit, este de asteptat ca impactul la echipa sa fie mare si Western Province sa obtina victoria.

Intr-un pariu separat, am luat total puncte echipa – Western Province peste 31.5 @1.83. 

Newcastle United joaca cu Tottenham Hotspur in cadrul etapei a 3-a din Premier League.

Newcastle United se potriveste foarte bine cu stilul lui Tottenham. Echipa condusa de Eddie Howe este una dintre cele mai bune pe contraatac. Spre finalul sezonului trecut, Newcastle i-a batut pe Tottenham cand acestia au aliniat echipa standard, pentru ca au reusit sa ii puna foarte des pe Isak si Gordon in situatii de 1 la 1 sau 2 la 2, si asa au inscris de doua ori.

Per total in acel meci, Newcastle a avut sapte suturi pe contraatac si au creat mai mult de 2.5 xG. In acea victorie cu 4-0 au fost foarte periculosi si la fazele fixe, aspect la care Tottenham inca are carente. Newcastle a fost pe locul trei la numarul de ocazii mari de gol create din faze fixe, si unul din cele 4 goluri a fost marcat din corner.

Si Tottenham face meciuri cu ocazii multe de gol. In meciul de la Londra, Spurs i-a batut pe Newcastle cu 4-1 si au creat 3.8 xG.

Dominic Solanke nu va juca in acest meci, dar echipa lui Ange Postecoglou tot a reusit sa aiba 1.77 xG in medie per meci anul trecut cu Heung Min Son in atac, deci absenta lui nu este chiar asa o mare problema.

Dupa cum joaca aceste doua echipe, este de asteptat un meci alert, cu multe ocazii de gol. In cele doua meciuri din sezonul trecut au fost 4.5 xG, respectiv 3.6 xG. Newcastle a avut o medie de 2.44 xG per meci pe teren propriu in campionatul trecut, iar Tottenham a permis aproape 2 xG per meci in deplasare.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Western Province vs Pumas
Pronostic:
Victorie Western Province (incl. prelungiri)
Cota
1.53
Newcastle United vs Tottenham Hotspur
Pronostic:
Total peste 2.5 goluri
Cota
1.38
Cota finala: 2.11
Profit: 7.77
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro