Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.10

BETANO

Continuăm pronosticurile de la ultimul turneu de mare șlem al anului, iar astăzi vă propun un combo la o cotă decentă. Vedeți în cele ce urmează avancronica celor două meciuri, precum și opțiunile de pariere.

Andrey Rublev - Grigor Dimitrov 

cota2.ro

Cel mai echilibrat meci al zilei mi se pare cel dintre Andrey Rublev și Grigor Dimitrov, doi sportivi aflați în top 10 ATP. Andrey Rublev este un jucător rus de 26 ani, clasat pe locul 6 ATP. El este deja un nume consacrat pe tabloul masculin, fiind una dintre prezențele constante în fazele superioare ale turneelor în ultimii 3-4 ani. Rublev lovește puternic, însă are totodată și o deplasare bună în teren, astfel că se anunță unul dintre jucătorii care vor fi la vârful circuitului mulți ani de acum înainte, fiind bun pe toate suprafețele. Marea lui problemă este inconstanța, fiind un jucător cu un psihic destul de slab care își schimbă ușor nivelul jocului chiar și pe parcursul partidelor. A început perfect anul cu un nou titlu, la Hong Kong, are titlu la Madrid și este unul dintre cei mai titrați jucători activi cu nu mai puțin de 26 finale. Aici a trecut de Seyboth Wild, Rinderknech și Lehecka. Grigor Dimitrov a renăscut în ultimul an și desi mulți îl vedeau aproape de retragere el a reintrat în top 10, a câștigat un turneu Masters și a bătut toți jucătorii de top din circuit. "Baby Fed" asa cum era alintat în tinerețe nu a performat niciodată la posibilitățile sale reale, fiind un nebun frumos al circuitului cu fluctuații mari în joc chiar și pe parcursul unei partide. Aici i-a bătut pe Jacquet, Hijikata și Griekspoor, fără sa piardă set. 

Mă aștept la un meci tare, intre doi jucători de top, care au șanse chiar la câștigarea trofeului. Valorile sunt apropiate și nu vad cum vreunul dintre cei doi s-ar putea impune în minim de seturi. Ambii sunt foarte buni pe propriul serviciu și nu cred că vom vedea prea multe break-uri. E un meci tipic de over.

Qinwen Zheng - Donna Vekic 

Pe tabloul feminin avem reeditarea finalei Olimpice feminine, dintre Qinwen Zheng și Donna Vekic.  

Qinwen Zheng este o jucătoare de 22 ani din China, momentan pe locul 7 WTA. După ce în 2023 a câștigat primele doua titluri WTA la Palermo și Zhengzhou, în 2024 a explodat efectiv și are de departe cel mai bun an din cariera, după finala de la Australian Open, reușind să câștige titlul olimpic Zheng este o sportiva înaltă, care la 1.78 m își concentrează jocul pe serviciu. Trimite mulți ași și câștigă multe puncte ușoare, însă uneori în momente de presiune cedează și trimite și multe duble. Aici vine după o perioadă foarte bună în care si-a păstrat titlul de la Palermo, iar aici a trecut pe rând de Anisimova, Andreeva si Niemeier. Donna Vekic este o jucătoare de 28 ani din Croația, momentan pe locul 24 WTA. Ea este un mare talent, care a apărut încă din tinerețe în prim planul tenisului feminin, desele accidentări la genunchi stopându-i însă Donnei ascensiunea așteptată de toti. Ea are în palmares 4 titluri WTA, primul la doar 17 ani în 2014 , iar în 2019 ajungea în sferturi la US Open, multi așteptându-se ca ea să devină o figură dominantă în circuit. Nu a fost însă asa, astfel că Vekic a rămas datoare la capitolul performanțe, deși este genul de sportivă de la care te poți aștepta oricând la o surpriză. Are anul acesta finală la Olimpiadă, semifinale la Wimbledon unde a pierdut dramatic cu Paolini sau finală la Bad Homburg.

Se reîntâlnesc doua sportive aflate în formă foarte bună, însă in acest moment Zheng mi se pare la alt nivel și o vad chiar cu șanse bune la trofeu. Ea are 15 victorii în ultimele 16 meciuri jucate, a bătut-o inclusiv pe Swiatek, iar serviciul său este unul dintre cele mai bune din lume.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Andrey Rublev vs Grigor Dimitrov
Pronostic:
Peste 35.5 game-uri
Cota
1.45
Qinwen Zheng vs Donna Vekic
Pronostic:
Victorie Zheng
Cota
1.45
Cota finala: 2.10
Profit: 9.90
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro