Ponturi Pariuri Tenis Qinwen Zheng vs Aryna Sabalenka

Fortuna

Avansam în competiție, iar astăzi voi merge pe o mare surpriză pe tabloul feminin. Vedeți mai jos avancronica meciului Qinwen Zheng vs Aryna Sabalenka și pronosticul propus.

Qinwen Zheng continuă forma senzațională din acest an și ajunge din nou în sferturile unui turneu de mare șlem. După ce în 2023 a câștigat primele doua titluri WTA la Palermo și Zhengzhou, în 2024 a explodat efectiv și are de departe cel mai bun an din cariera, după finala de la Australian Open, reușind să câștige titlul olimpic Zheng este o sportiva înaltă, care la 1.78 m își concentrează jocul pe serviciu. Trimite mulți ași și câștigă multe puncte ușoare, însă uneori în momente de presiune cedează și trimite și multe duble. Aici vine după o perioadă foarte bună în care si-a păstrat titlul de la Palermo, iar aici a trecut pe rând de Anisimova, Andreeva Niemeier și Vekic.

cota2.ro

Aryna Sabalenka este o jucătoare bielorusa de 26 de ani, numărul 2 mondial în acest moment. Ea este de ceva timp una dintre cele mai bune jucătoare din circuit, dublă câștigătoare de mare șlem și fost lider mondial în 2023. Aryna este extrem de puternică si își domină în primul rand fizic adversarele, serviciile sale atingând viteze văzute în circuitul masculin. Deși a început foarte bine anul, reușind să își păstreze titlul de la Australian Open, apoi a urmat o perioadă agitată, generată de moartea suspectă a iubitului ei, dar și de o accidentare care a făcut-o să rateze Wimbledon si Jocurile Olimpice. În 2024 are titlu la Australian Open, titlu la Cincinnati, finală la Madrid și finală la Roma. Aici a trecut de Hon, Bronzetti, Alexandrova și Mertens.

Qinwen Zheng traversează o formă senzațională, are 16 victorii în ultimele 17 meciuri, a bătut liderul mondial pe zgură, are titlu olimpic si increderea la nivel maxim, iar dacă este un moment în care o poate bate pe Sabalenka acesta este. Aryna este la rândul ei în formă, are 9 victorii consecutive și pare ca a trecut peste momentul greu din acest an, insa am văzut meciul ei cu Alexandrova și are destule lacune. Zheng are o caracteristică extrem de importantă pentru circuitul feminin, este foarte puternică psihic și cred ca în acest moment este capabilă să bată pe oricine. Merg pe victoria sportivei din China.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS FĂRĂ DEPUNERE 50 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Qinwen Zheng vs Aryna Sabalenka
Pronostic:
Victorie Zheng
Cota
3.90
Cota finala: 3.90
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro