Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.03

BETANO

Taylor Fritz și Alexander Zverev se înfruntă astăzi, după ora 20:30, în primul sfert de finală de la US Open 2024. Taylor Fritz este unul dintre cei doi americani rămași pe tabloul de simplu masculin de la New York, alături de Frances Tiafoe. Taylor, ajuns la 26 de ani și ocupant la locului 12 mondial, și-a egalat cea mai bună performanță într-un turneu de Grand Slam. Parcursul de la US Open a fost aproape perfect până în acest punct. I-a eliminat pe Ugo Carabelli, Berrettini, Comesana și Ruud, cedând un singur set, în fața celui din urmă. Fritz a arătat o dispoziție excelentă de joc. Serviciul i-a funcționat, iar la cei 1.96 metri devine o armă importantă. 

Alexander Zverev a jucat două finale de Grand Slam în carieră, una chiar la US Open, în 2020. Neamțul e mereu aproape de trofeu, dar niciodată nu și-a îndeplinit obiectivul. În vârstă de 27 de ani și aflat pe locul 4 mondial, scăpat de favoriții Alcaraz și Djokovic, Sascha simte că e momentul lui. La actuala ediție a Openului din New York n-a fost nicio clipă cu adevărat în pericol. A trecut de Marterer, Muller, Etcheverry și Nakashima, cedând în total doar 3 seturi.

cota2.ro

• Fritz și Zverev s-au întâlnit de 9 ori în carieră. Neamțul conduce cu 5-4

• cea mai recentă dispută a avut loc la Wimbledon 2024, în urmă cu doar două luni. Fritz se impunea la mare luptă, scor 4-6, 6-7(4), 6-4, 7-6(3), 6-3

• 19-15 în favoarea lui Zverev a fost raportul așilor în ultimul meci direct

• 62 de ași a servit Zverev la actuala ediție de US Open, locul 3 în clasamentul general. Fritz a expediat 47 de servicii direct câștigătoare, poziția a 8-a

• Fritz a câștigat 84% dintre punctele jucate cu primul serviciu la US Open 2024. Doar Dimitrov îi este superior.

Pe Betano, cota pentru peste 34.5 game-uri este @1.40. 

----------------------------------

Qinwen Zheng și Aryna Sabalenka sunt adversare la noapte, după ora 02:00, în sferturile de la US Open. Chinezoaica Qinwen Zheng își confirmă încă o dată polivalența și capacitatea rapidă de adaptare de la o suprafață la alta. A cucerit aurul olimpic la Paris, pe zgură, iar acum țintește o nouă finală de Grand Slam, după cea de la Australian Open, din acest an. La doar 21 de ani, Zheng ocupă locul 7 în clasamentul WTA. Și ar mai putea urca, în funcție de parcursul de la New York. Qinwen n-a avut un drum ușor până în sferturi. Le-a eliminat pe Anisimova (2-1), Andreeva (2-1), Niemeier (2-0) și Vekic (2-1). 

Aryna Sabalenka a venit la US Open în formă maximă, din postura de campioană pe hardul de la Cincinnati. Bielorusa în vârstă de 26 de ani, locul 2 mondial, a jucat anul trecut finala Slamului american și are de apărat puncte importante. Până în acest moment al turneului a cedat un singur set, în șaisprezecimea cu Alexandrova. Pe parcurs a mai trecut de Hon, Bronzetti și Mertens.

• Sabalenka a câștigat ambele meciuri directe în fața lui Zheng. Cel mai recent a avut loc chiar în finala de la Australian Open 2024, scor 6-3, 6-2. Chinezoaica are o revanșă de luat!

• chiar dacă a fost un meci scurt la Australian Open, Zheng a expediat 6 ași și a comis 6 duble greșeli

• Qinwen Zheng e lider detașat în clasamentul așilor la actuala ediție de US Open, 49 la număr. Sabalenka a expediat 19 servicii direct câștigătoare

• Zheng a comis și 16 duble greșeli în primele 4 partide de la New York

• Zheng forțează mult cu prima minge. E lider în clasamentul punctelor câștigate în acest mod, un procentaj de 80%. Împotriva Arynei Sabalenka va trebui să riște și mai mult, returul bielorusei fiind unul feroce.  

Pe Betano, cota pentru 21+ ași & duble greșeli în meci este @1.45. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Fritz vs Zverev
Pronostic:
Peste 34.5 game-uri
Cota
1.40
Zheng vs Sabalenka
Pronostic:
21+ ași & duble greșeli
Cota
1.45
Cota finala: 2.03
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro