Ponturi Pariuri Rugby Waikato vs Northland

Superbet

Waikato intalneste pe Northland in cadrul etapei a 4-a din competitia de rugby Bunnings NPC (Noua Zeelanda).

Acest meci are loc miercuri la ora 10:05, ora Romaniei, dar il postez devreme deoarece cotele pentru pariul ales au inceput sa scada dramatic.

cota2.ro

Waikato si Northland au jucat in weekend si datorita faptului ca intervalul de timp pentru recuperarea jucatorilor este prea scurt, ambele echipe au facut multe schimbari. Waikato, spre exemplu, a inlocuit 12 jucatori pentru acest meci, dar ii va avea inca pe Xavier Roe si Bailyn Sullivan pe banca, cei doi urmand sa aduca un plus echipei in repriza a doua.

In weekendul trecut Waikato a invins detasat, cu 39-21, pe Auckland, echipa care a ajuns in sferturi sezonul trecut.

Northland, de cealalta parte, a pierdut pe teren propriu in fata unei echipe slabe, Southland, cu 26-31, dupa ce la pauza a condus cu 26-7, deci nu a mai reusit sa inscrie nici un punct in repriza a doua.

In prima repriza Northland a practicat un rugby devastator, ceea ce i-a facut pe jurnalistii si spectatorii prezenti la meci sa creada ca vor asista la o victorie confortabila a gazdelor. In repriza a doua insa, Northland a fost de nerecunoscut. Apararea nu a mai functionat, echipa nu a mai contat deloc in atac si revenirea incredibila a lui Southland a turnat plumb in ghetele jucatorilor lui Northland, care au cazut fizic si mental.

Acum ca ambele echipe au facut schimbari masive in XV-le aliniat, inseamna ca este posibil ca relatiile de joc sa nu fie la fel de inchegate, mai ales ca vor fi si cativa debutanti in cele doua echipe, si astfel sper ca vor exista mai multe ocazii de a inscrie puncte.

Waikato are doua victorii si doua infrangeri in acest inceput de sezon, fiind in grafic deocamdata (locul 6) ca sa prinda un loc de play-off. Dupa patru meciuri jucate, Northland are o singura victorie, in fata lui Manawatu, echipa cea mai slaba din competitie.

In meciurile de pe terenul lui Waikato s-au inscris 57, respectiv 60 de puncte in acest sezon, iar cele doua meciuri din deplasare ale lui Northland au avut 55 si respectiv 85 de puncte.

Vremea la Hamilton, unde se va juca meciul, va fi buna pentru joc, deci ar trebui sa avem un scor mare in acest meci. De fapt eu ma asteptam sa avem un total mai aproape de 60 de puncte cand au aparut cotele, dar se pare ca deja se indreapta spre acest numar.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Waikato vs Northland
Pronostic:
Total peste 57.5 puncte
Cota
1.83
Cota finala: 1.83
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro